VJERNA SVOM STILU

Nosi ih već godinama: Julia Roberts dokazala zašto se ove kultne cipele isplati imati u ormaru

21.04.2022 u 10:50

Bionic
Reading

Poput kolegice Diane Keaton, oskarom nagrađena Julia Roberts u svijetu slavnih pokazala se velikom ljubiteljicom komada inspiriranih muškim ormarom, baš kao i cipelama oksfordicama kojima je vjerna godinama

Uz kolegu Seana Penna, 54- godišnja Julia Roberts glavna je zvijezda novog političkog trilera ‘Gaslit’, a u sklopu njegove promocije koja se ovih dana dogodila u New Yorku, ostala je dosljedna svom stilu.

  • +7
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: KRISTIN CALLAHAN / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Uz blisku prijateljicu i dugogodišnju stilisticu Elizabeth Stewart, Julia je kreirala brojna izdanja inspirirana muškim ormarom, a posebnu pažnju ostvarila je stajlingom prilikom dolaska u studio voditelja Stephena Colberta.

Holivudska miljenica tim je povodom odjenula odijelo u pastelnoj nijansi žute pridruživši mu lakiranih par crnih cipela oksford s povišenom blok petom.

Ovo nije prvi put da je viđena u cipelama ovog stila, štoviše, nosi ih godinama. Cipele oksford u ženskoj garderobe predstavljaju klasičnu opciju, a kao što je pokazala Roberts, verzija s blok petom predstavlja zabavan odmak od tradicionalne siluetu, dodajući visinu figuri bez žrtvovanja udobnosti.

  • +3
Julia Roberts u oksfordicama Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim u kombinaciji s trapericama ili odijelima inspiriranim muškim stilom odijevanja kakve preferira nositi holivudska miljenica, oksfordice će podjednako dobro izgledati uz haljinu upečetljiva uzorka ili dobar primjerak dugog kaputa.u hladnim mjesecima.