SUĐENI JEDNO DRUGOME

Julia Roberts otkriva koja je tajna 20 godina dugog braka, ali i kako će proslaviti ovu veliku godišnjicu

20.04.2022 u 16:49

Bionic
Reading

Na ljeto će slavna glumica proslaviti okruglu 20 godišnjicu braka sa snimateljem Danielom Moderom s kojim dijeli troje djece. Julia Roberts na humorističan je način otkrila tajnu skladnog, sretnog i dugog braka

Američku glumicu Julia Roberts ove godine imati priliku gledati u dva nova projekta, romantičnoj komediji s Georgeom Clooneyjem, ali i dramskoj seriji u kojoj tumači prvu damu Marthu Mitchell, američkog predsjednika Richarda Nixona tijekom afere Watergate.

No osim poslovnih uspjeha ova je godina značajna za 54-godišnju ljepoticu i na privatnom polju. Crvenokosa glumica proslavit će 20 godišnjicu braka sa snimateljem Dannyjem Moderom. U plavokosog, godinu dana mlađeg Modera, Julia se zaljubila nakon burne ljubavne prošlosti te u njemu našla sigurnu luku i nekoga s kime želi ostariti. Kada su se upoznali on je bio u braku s Verom Steimberg.

Godinu nakon što je upoznao slavnu glumicu predao je papire za razvod, a s Julijom je pred oltar stao 2002. godine.

Julia Roberts i Daniel Moder Izvor: Profimedia / Autor: Frederick M. Brown / Getty images / Profimedia

‘Da ovog ljeta slavimo dvadesetu godišnjicu. Dvadeset godina ljubljenja Daniela Modera’, rekla je kroz smijeh u svom posljednjem intervjuu kada je promovirala novu seriju ‘Gaslit’.

Potom je otkrila i kako će proslaviti ovu veliku obljetnicu rekavši: ‘S još više ljubljenja’, a voditelj je na to dodao da je to sigurno tajna njihova dugogodišnjeg braka.

‘Dva odvojena umivaonika u kupaonici i puno poljubaca’, to je tajna uspješno braka našalila se Roberts.

Supružnici zajedno dijele troje djece, 17-godišnje blizance Hazel i Phinnaeus te 14-godišnjeg sina Henryja.

Već godinama kruže glasine o tome da je par pred razvodom, no Julia i Daniel su medijima ispričali kako su to samo tračevi na koje ne obraćaju pažnju. Ipak, o svemu su razgovarali sa svojom djecom jer ne žele da oni steknu pogrešan dojam, a već su odavno djeci objasnili da postoji mogućnost kako će se slična šuškanja ponavljati, s obzirom na to da su oboje slavne osobe.

  • +2
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia