DOMINACIJA DOKOLJENKI

Modne ovisnice ne kriju opsesiju ovim komadom koji svi imamo u ormaru

17.10.2023 u 18:46

Bionic
Reading

Završio je još jedan Tjedan mode u Parizu, a zanimljiviji od prizora s modnih pisti i ovoga puta bili su oni s gradskih ulica. Street style zvijezde su se opet potrudile servirati upečatljiva izdanja različitih stilova, a jedan topli dodatak vodio je glavnu riječ

Bilo da je riječ o loafericama, klompama ili kaubojskim čizmama, nova jesenska sezona ne oskudijeva trendovima u svijetu obuće i dodataka, a pritom se najuzbudljivijim pokazao onaj koji svi imamo u ormaru.

Riječ je o čarapama ili dokoljenkama - one s različitim siluetama obuće predstavljaju veliki sezonski trend, dajući im novi izgled u tren oka.

Dovoljno je baciti pogled na stajlinge s netom završenog Tjedna mode u Parizu i uvjeriti se u navedeno.

  • +7
Dokoljenke u stajlinzima street style zvijezdi Izvor: Profimedia / Autor: CORNEL CRISTIAN PETRUS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / LUCIA SABATELLI/ACTION PRESS / PROFIMEDIA

Iako su donedavno predstavljale sporedni detalj u stajlinzima, koji nerijetko trudimo sakriti, čarape i dokoljenke ove sezone u središtu su pozornosti.

Glavna prednost ovog trenda nesumnjivo je toplina koju osigurava kad značajno padnu temperature, a s druge strane obuću otvorenog tipa čini prikladnim odabirom u hladnoj sezoni.

Osim na ulicama francuske prijestolnice mode, dokoljenke su dominirale u stajlinzima fashionistica iz hladnijih krajeva, okupljenih na Tjednu mode u Kopenhagenu, što dovoljno govori o popularnosti koju uživa ovaj topli dodatak.

MODA SA ULICA

Favorit street style zvijezdi: Ove torbice uvjerljivo dominiraju stajlinzima

Pogledaj galeriju