UDOBNO I TRENDI

Nose se tenisice, što šarenije i glomaznije - to bolje

04.05.2015 u 08:00

  • +23

Nose se tenisice

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Uživajte u aktualnim trendovima dok traju, jer nikad nisu bili udobniji. Tenisice su totalni hit, a ovih danas popularnije je izgledati kao da svakodnevno trčite nego zapravo trčati

Ljubiteljice sportske obuće konačno su došle na svoje, a i okorjele šminkerice svoje su štiklice objesile o klin i na noge nabacile tenisice. Iako su se tenisice sramežljivo vraćale na scenu posljednjih nekoliko sezona, ove godine postale su hit, a jedan od krivaca za to je neprikosnoveni modni mag Karl Lagerfeld koji je na Chanelovoj reviji na pistu poslao manekenke u - tenisicama.

Očekivano, Chanelove preskupe tenisice (oko 28.000 kuna za par) odmah su se rasprodale, a da se vladavina najpraktičnije vrste obuće nastavlja, dokazao je i jesensko-zimskom kolekcijom za 2014/15. u kojoj će zvijezde biti rozo-bijeli modeli od tvida.

Ako još uvijek dvojite oko izbora tenisica, vodite računa o tome da je platnene, jednostavne modele poput popularnih starki, supergi i vansica zaista lako uklopiti u svaki outfit, no ako se želite upustiti u modne igrice, a to i jest bit mode, odaberite robusniji model.

Još im je jedna velika prednost – udobnost. Kod odabira takvih vrsta tenisica prednost dajte šarenijim modelima i krenite stvarati nove kombinacije. Modeli u bojama odlično će pristajati uz printane haljine te one na prugice, ali i na običnu majice i traperice, svakoj kombinaciji udahnut će dozu razigranosti.

Izvrsno se kombiniraju s haljinama, a čak i malo svečaniji model u trenu će pretvoriti u neodoljivu šik kombinaciju dostojnu najiskusnijih fashionistica, pogotovo ako je riječ o kombinaciji duge haljine i robusnih tenisica.

Tenisice su u ovakvim kombinacija definitivno kul element iznenađenja, ali ugodnog. Ako ih nosite na kraću haljinu, izbjegavajte visoke tenisice na kratku haljinu jer ćete vizualno skratiti noge, a na suknje dužine do koljena radije birajte niske platnene modele.

Kakvi se modeli nude u dućanima i po kojim cijenama, pogledajte u našoj fotogaleriji!