AKCIJE U JADRANSKIM HOTELIMA

Noćenje 99 kuna, a za večeru - koliko mislite da vrijedi

08.03.2011 u 12:21

Bionic
Reading

Hrvatskoj se smiješi dobra turistička sezona, a Hrvatima odmori i putovanja po - akcijskim cijenama. Jadranski domaćini, kako se čini, odlučili su ništa ne prepuštati slučaju pa za rane rezervacije i manje tražena razdoblja već uvelike nude znatne popuste

First minute cijene zasad uglavnom vrijede do kraja ožujka ili sredine travnja, a zahvaljujući popustima na rani buking može se na sedmodnevnom odmoru u lipnju uštedjeti tristotinjak i više kuna, kazuju u agencijama Kompas, Generalturist...

Na odmor se po akcijskim cijenama može već i ovih dana.

Recimo, porečki hotel Valamar Diamant, sa četiri zvjezdice, goste prima po 20 posto nižoj cijeni, pa dva polupansiona stoje 675 kuna, odnosno oko 130 kuna manje nego inače.

Akcija traje, kažu u agenciji adriatica.net, do polovice travnja. Posebno je, pak, zanimljiva ponuda makarskog hotela Park. Gostima koji dođu između 11. i 25. ožujka na dulje od tri dana noćenje u tom hotelu sa četiri zvjezdice naplaćuju samo 99,99 kuna.

Redovna je cijena noćenja s doručkom u Parku, inače, 350 kuna. Time dobrim vijestima iz tog makarskog hotela nije kraj. Tijekom akcije doručak i večeru domaćini neće naplaćivati, nego je gostima prepušteno da ostave koliko smatraju da posluženo i konzumirano vrijedi.

'Nismo išli za tim hoće li gosti ostavljati 10, 50 ili 100 kuna, to će biti način da iskažu jesu li i koliko zadovoljni posluženim', kaže Marko Luketina, direktor tog makarskog hotela sa sedamdesetak soba i brojnim dodatnim sadržajima.

Najavljuju domaći hotelijeri i akcije za atraktivnija razdoblja, lipanj i rujan, a bit će onih koji će akcijske cijene držati i u špici sezone.

POSTIRA, BRAČ
Sedam polupansiona u bračkom hotelu Pastura, sa četiri zvjezdice, bez popusta stoji 1800 kuna, a na akciji,
s polaskom 11. lipnja - 1428 kuna.

TOSCANA
Četiri dana autobusom po Toscani, uz posjet Firenci, Sienni... 31. ožujka možete rezervirati uz 250 kuna uštede. Redovna je cijena 1695 kn, a akcijska - 1445 kuna.

ISLAND

Uskrs na Islandu (pet dana, s avionskim polaskom iz Zagreba 21. travnja) uz popust od dvjesto kuna, koji vrijedi za uplate do 10. travnja, stoji 4590 kuna.

SREDOZEMLJE
Krstarenja za koja obično treba 4000 kuna, mogu se naći i jeftinije. Po Sredozemlju, od 1. do 8. travnja, brodom 'Costa Magica' može se za - 2215 kuna.

RIM

Četiri dana avionom u Vječni Grad, 24. ožujka, može se po akcijskoj, tisuću kuna nižoj cijeni (nije uračunano 595 kn za aviotaksi), odnosno za - 1955 kuna.