NAGRADNJAČA

Noć hrvatskih modnih dizajnera nagradila

19.10.2010 u 07:48

Bionic
Reading

Oduvijek ste ljubitelj mode i modnih dizajnera? Već dugo maštate o dašku glamura svjetskih metropola i u Zagrebu? Mislite da biste se ugodno osjećali u društvu poznatih osoba? Sanjate o vlastitom komadu dizajnerske odjeće?

Toliko pitanja, a samo je jedan odgovor: portal Moda.hr poziva vas na Noć hrvatskih modnih dizajnera powered by Dreft koja će se održati u samom centru Zagreba u petak, 22. listopada, od 19 do 23 sata

Pridružite se i vi prvoj večeri u potpunosti posvećenoj hrvatskim modnim dizajnerima i doživite glamur New Yorka i u Zagrebu. U organizaciji modnog portala Moda.hr podržanoj od strane Drefta, na ovoj jedinstvenoj modnoj poslastici hrvatski dizajneri javnosti će širom otvoriti vrata svojih butika, predstaviti nove kolekcije, a svim kupcima ponuditi i popust od 30 posto na sve svoje kreacije. U Noći hrvatskih modnih dizajnera imat ćete se priliku družiti i s poznatim osobama iz hrvatskog javnog života koje će vas dočekati u salonima svojih omiljenih dizajnera.

Alduk, Aleksandra Dojčinović, Boudoir, Charlie design, Elfs, Etna Maar, Hippy garden, IK studio, LINK by Ogi, Luka, MAK, Renata Svetić - SVE i Zigman ubrajaju se u najveća imena hrvatskog modnog dizajna, a ove večeri svi zainteresirani imat će priliku provesti ugodnu večer u njihovom društvu.

Na karti provjerite lokacije svih dućana koji sudjeluju u Noći hrvatskih modnih dizajnera.

Noć hrvatskih modnih dizajnera omogućio je i Dreft kojim ćete svojoj odjeći na najbolji mogući način pružiti vrhunsku njegu uz izvrsne rezultate pranja. Novi Dreft deterdžent je za osjetljivo rublje koji mu daje biserni sjaj i nenadmašno čuva oblik pri pranju pletenog pamuka.

Prošećite centrom Zagreba, posjetite salone naših najvećih dizajnerskih imena, upoznajte se s njihovim novim kolekcijama, obogatite svoj ormar ponekim novim komadom s dizajnerskim potpisom i provedite glamuroznu Noć hrvatskih modnih dizajnera powered by Dreft.

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite poklon-pakete. Pet čitatelja nagrađujemo s po jednom majicom s logom 'Noć hrvatskih modnih dizajnera' i pakiranjem Dreft blacka.

Nagrade su osvojili:

Suzana Vrljić Regetaš
Marija Poljak
Neven Celin
Dina Lukač
Ines Mamula