ĐURĐA TEDESCHI

Nju ne možete ne primijetiti: Kraljica avangarde u efektnom stajlingu ukrala pozornost na Stradunu

28.08.2021 u 08:41

Bionic
Reading

Đurđa Tedeschi, umirovljena sutkinja s istančanim modnim ukusom, po mnogima je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, uvijek posebna i drukčija

Majka Emila Tedeschija gdje god da se pojavi ne može proći neprimijećeno zbog svojih neobičnih modnih kombinacija koje oduševljevaju zaljubljenice u modu, osobito one koje se ne boje modnih iskoraka.

U njezinoj garderobi, koja odiše avangardom, prevladava odjeća neobičnih krojeva koju Tedeschi odlično nosi, s upečatljivim modnim detaljima poput zanimljivih šešira, otkačenih rukavica, ludih čizama i moćnih torbi.

Đurđa Tedeschi najradije nosi neutralne ili tamne boje, pa se za šetnju Dubrovnikom gdje godinama tradicionalno provodi ljeta, ponovno odlučila za svoju omiljenu (ne)boju.

  • +5
Đurđa Tedeschi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Umirovljena sutkinja bila je mamac za poglede na Stradunu u upečatljivom crnom T-shirtu s velikim križem u crvenoj i sivoj spojivši ga s trendi trapericama također u crnoj.

Kraljica modne avangarde u Hrvata svaki stajling osmisli do posljednjih detalja pa je u ovu ludo dobru modnu kombinaciju ukomponirala svoj omiljeni modni detalj - crni šešir, torbicu na pruge u skladu sa stajlingom i fantastične crvene cipele kakve bi svaka fashionistica rado vidjela u svojem ormaru.