Nitko joj ne bi dao toliko

Jedna od najljepših žena svijeta proslavila je jubilarni rođendan, pogledajte kako se Sofia Vergara mijenjala kroz godine

12.07.2022 u 12:39

Bionic
Reading

Kolumbijska glumica i vlasnica popularne modne linije, ali i mnoštva dizajnerske odjeće, proslavila je jubilarni 50. rođendan no malo tko bi joj da te godine. Zahvaljujući ulozi u seriji 'Moderna obitelj' bila je najplaćenija glumica na američkoj televiziji od 2013. do 2020. godine, a njezina slava ni danas ne jenjava. Prisjetili smo se kako se njezin izgled mijenjao od njezinih mladih dana do danas

Od njezine najranije dobi preko tinejdžerskih godina moglo se vidjeti da će izrasti u prvoklasnu ljepoticu. Sofia Vergara najprije je snimila reklamu za Pepsi za Latinsku Ameriku, a s 20 je postrala traženi model u Bogoti.

Ponude za angažmane su pljuštale (među ostalim za vođenje kolumbijskih televizijskim showova), a 1998. dogodio se životni preokret kad joj je brat ubijen u neuspjelom pokušaju otmice pa se njezina obitelj preselila u Miami. Glumom se Sofia krenula baviti dok je studirala stomatologiju u Kolumbiji, a prva uloga bila je u seriji 'Acapulco', a glumila je i u 'Baywatchu'.

Postala je popularna 2009. godine po ulozi Glorije Delgado u seriji 'Moderna obitelj', koja je ušla u povijest kao najgrađivanija humoristična serija američke televizije.

Članica žirija 'America’s Got Talent' slovi za jednu od najseksipilnijih na svijetu, a laskavu titulu često opravdava zavodljivim objavama na Instagramu gdje pozira u kupaćim kostimima.

Danas je na vrhuncu karijere, zadovoljna privatno i poslovno. U svojoj luksuznoj vili u Los Angelesu živi s četiri godine mlađim suprugom i glumcem Joeom Manganiellom. Inače, imidž savršene žene je stekla svojim savršenim oblinama. Njezin zaštitni znak je figura pješčanog sata.

Za svoju zadnju ulogu morala se poružnjeti, a utjelovila je zloglasnu kolumbijsku kraljicu kartela Griseldu Blanco u miniseriji 'Griselda' koja bi trebala stići na Netflix krajem ove ili početkom sljedeće godine. U galeriji pogledajte kako se mijenjala kroz godine:

  • +34
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Jason Merritt / Getty images / Profimedia