LEGENDARNI MODEL

Njezina je slika i prilika: Helena Christensen snimila modnu kampanju s 23-godišnjim sinom

13.10.2022 u 12:18

Bionic
Reading

Legendarna danska ljepotica Helena Christensen i njezin 23- godišnji sin Mingus zvijezde su nove modne kampanje brenda Marcell Von Berlin

‘Uvijek je sjajno družiti se sa sinom. Na setu smo se jako zabavljati zbijajući interne šale. Dobro je imati tajni jezik na snimanju, tako stvarno možeš pustiti crni humor da teče, a moj sin je majstor u tome’, o iskustvu snimanja modne kampanje u društvu sina progovorila je 53- godišnja manekenka.

  • +6
Helena Christensen i Mingus Reedus u kampanji brenda Marcell Von Berlin Izvor: Profimedia / Autor: Courtesy Marcell Von Berlin/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Snimanje modne kampanje za brend Marcell Von Berlin, međutim, nije prvi projekt na kojem je ovaj rodbinski duo imao priliku raditi zajedno. Ranije su kao modeli pozirali za modnu kampanju brenda Victoria’s Secret i Rag & Bone no, u odnosu na kćer Helenine kolegice Cindy Crawford, Mingus Reedus ne planira se baviti modelingom puno radno vrijeme.

‘Zahvalan je što je povremeno dio modnog svijeta, ali sve svoje vrijeme provodi stvarajući glazbu i proučavajući film’, izjavila je Christensen što daje naslutiti da će ipak krenuti stopama svog oca, američkog glumca Normana Reedusa s kojim je Helena bila u petogodišnjoj vezi.  

U ulozi modela danas 23- godišnji Mingus Reedus debitirao je kao model za brend Calvin Klein 2017., a na modnoj pisti debitirao je 2020.  godine u Londonu na reviji brenda Tommy Hilfiger.