NAGRADNJAČA

Njega kose uz Formasanu - dobitnici

27.07.2011 u 11:08

Bionic
Reading

Formasana i tportal.hr svojim čitateljicama poklanjaju po pet primjeraka maske za suhu i oštećenu kosu Phytokarite te anti-age seruma za devitaliziranu kosu Phytodensium

Phytokarite - hranjiva maska s maslacem karite za intenzivnu njegu vrlo suhe i oštećene kose. Maska za intenzivnu njegu koja obnavlja i regenerira vrlo suhu i oštećenu kosu. Karite maslac pruža optimalnu masnoću, a ulje južnoameričkog oraha održava hidrataciju kose. Kosa je mekša i sjajnija, a oblikovanje je olakšano.

Glavni sastojci:
karite maslac
ulje južnoameričkog oraha
ulje pastela
hidrolizirani keratin

Način uporabe: nakon pranja šamponom nanijeti malu količinu maske na kosu osušenu ručnikom i počešljati. Ostaviti da djeluje pet do 15 minuta te temeljito isprati. Koristiti jednom do dva puta tjedno.
Specifičnosti: njega suhe i ispucale kose, bez silikona.

Phytodensium - anti-age serum za devitaliziranu kosu. Serum je namijenjen stimuliranju i obnovi vlasišta tanke i beživotne kose, vraća sjaj, tonus i elastičnost.

Glavni sastojci:
gatulin (spoj dobiven iz oraha)
derivat tirozina

Način uporabe: malu količinu umasirati u vlasište nakon šamponiranja i ispiranja kose, ne ispirati; nastaviti sa uobičajenim proizvodima za styling kose.
Specifičnosti: serum sprečava prebrzo starenje vlasi i pojavu sijedih vlasi.

Nagrade su osvojile:

Monia Bašić
Dubravka Crnić
Danica Marciuš
Nives Stojanović
Silvija Belamarić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.