SLAVNE GRUDI

Nives: Platili su mi 10.000 eura zbog policajca drukera

08.12.2009 u 10:25

Bionic
Reading

Celzijus je dobila 10.000 eura za intervju u kojem je objasnila svoj eksces s policajcima. Zbog toga se zahvalila 'policajcu drukeru', jer je zbog njega dobila lovu, reklamu i obišla naslovnice Europe

Nives Celzijus se u svojoj kolumni za Arenu opet osvrnula na eksces s policajcima. Bivša Playboyeva zečica ovog puta se zahvalila policajcu koji je širio lažne informacije o njoj jer su je zbog njegovih navoda - da je pokazala grudi umjesto osobne iskaznice - Austrijanci zvali na intervju koji su joj platili 10.000 eura.

'Potaknuti nagađanjima naših novinara i pokojom laži policije, vijest o tome da sam se identificirala pomoću grudi obišla je Europu. Kako kaže moja pjesma, bila sam bijesna i spremna išibati pojedine policajce do krvi, no nakon što sam za polusatni intervju plaćena 10.000 eura zahvaljujem se policajcu drukeru', napisala je Nives.

Supruga nogometaša Dine Drpića također se zahvalila Zdravku i Zoranu Mamiću što su njezinog supruga protjerali iz Dinama jer im je u Njemačkoj puno bolje s obzirom na zdravije okruženje i poslovne mogućnosti.

'Ovaj slučaj podsjetio me na Dinino protjerivanje iz Dinama, kada se Zdravko svim sredstvima potrudio da sakrije loše stanje u klubu preusmjeravajući medije prema skandalu koji je on izazvao, izgonu Drpića. Iako bi Dino možda puno prije osigurao svoju životnu egzistenciju odlaskom u Bešiktaš, pitanje je bismo li se tako dobro snašli', ističe Nives.