OPRAVDAVA LASKAVU TITULU

Nitko nema tako dobre stajlinge kao ova lijepa Hrvatica

07.04.2017 u 10:35

Bionic
Reading

Čini se da je Ljupka Gojić Mikić itekako opravdano već dva puta ponijela laskavu titulu najbolje odjevene Hrvatice po izboru našeg Fashion Gurua, jer ponovo oduševljava maštovitom modnom kombinacijom

Ljupka Gojić Mikić na svome profilu na Instagramu prijateljima i fanovima fotografijama prenosi kako izgleda proljeće u Hirošimi, u kojoj već godinama živi sa suprugom Mihaelom Mikićem i dvije kćeri.

Na šarolikoj proljetnoj fotografiji, koju je objavila na svome profilu na Instagramu, jedna od naših najuspješnijih manekenki stoji pored rascvalog stabla i nosi odličnu modnu kombinaciju. Outfit prožet maslinastozelenim tonovima zanimljiv je zbog otkačene suknje koja krojem podsjeća na hit bomber jaknu.

Suknja, osim klasične maslinastozelene boje za taj model jakne, ima i patentni zatvarač te izgleda kao da je okrenuta naopako s obzirom na to da je njezin donji dio sada u struku, a džepovi na bokovima.

Uvijek vedra i nasmijana Ljupka outfitu je dala i malo proljetnog poleta jaknom koja ima cvjetni print, a zanimljiva suknja ima i malo narančaste podstave koja viri. Očekivano, bomber suknja odmah je zapela za oko ljubiteljicama Ljupkinog stila odijevanja pa su ju upitale kako je nabaviti i željno iščekuju odgovor.

@joliepetitebyljupkagojic #kosulja 💜🎨

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)