RASKOŠNO IZDANJE

Povratak kraljice crvenog tepiha: Svi govore o kombinezonu Cate Blanchett, a kad ga vidite bit će vam jasno i zašto

02.09.2022 u 09:21

Bionic
Reading

Nakon što je 2020. godine predsjedala glavnim žirijem filmskog festivala u Veneciji, 53- godišnja oskarovka ove mu se godine vratila u ulozi zvijezde filma ‘Tár’

Psihološka drama koju je napisao i režirao Todd Field jedan je od glavnih favorita za osvajanje Zlatnog lava na ovogodišnjem izdanju venecijanske Mostre, a na svečanoj premijeri filma svu pozornost osigurala je njegova glavna zvijezda Cate Blanchett.

  • +4
Cate Blanchett Izvor: Profimedia / Autor: Manuele Mangiarotti/ipa-agency / Shutterstock Editorial / Profimedia

S dugogodišnjom stilisticom Elizabeth Stewart, 53- godišnja oskarovka za crveni tepih osmislila je izdanje u znaku raskošnog kombinezona koji je izgledao poput umjetničkog djela.

Riječ je o kreaciji dizajnera Daniela Roseberryja na čelu modne kuće Schiaparelli, predstavljenoj u hvaljenoj haute couture kolekciji brenda za ovogodišnju sezonu jesen/zima.

Crni baršun raskošnog izgleda koji je dominirao kombinezonom Roseberry je upotpunio detaljem cvijeća koje je izvirivalo iz dekoltea s korzetnom podstavom, a zahvaljujući ovoj kreaciji Cate Blanchett još jednom je uspjela potvrditi titulu kraljice crvenog tepiha.

  • +2
Cate Blanchett Izvor: Profimedia / Autor: Cinzia Camela/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia