FRAPANTNA SLIČNOST

Haljina s potpisom francuske modne kuće neodoljivo podsjeća na onu kojom je Lepa Brena zapalila društvene mreže

24.01.2023 u 09:48

Bionic
Reading

Pariški Tjedan mode ovih je dana okupio najpoznatije svjetske kuće, a među najzapaženijim modnim revijama zasigurno je bila ona francuske modne kuće Schiaparelli, koju je osnovala još u 30-ima talijanska kreativka Elsa Schiaparelli

Osim što su se mediji raspisali o neobičnom izdanju Kylie Jenner u društvu plišane lavlje glave, svi su pogledi pratili prelijepu njemačku influencericu Leonie Hanne, a ona je bila u središtu pozornosti medija zbog svoje ekstravagantne kreacije s obrisima ženskog tijela.

Riječ je o crno-zlatnoj mini haljini s potpisom Schiaparellija, koja predstavlja siluetu ženskog tijela, a lijepa Njemica upotpunila ju je zlatnom torbicom i visokim čizmama od lakirane kože kreiravši upečatljiv stajling u kojem je ukrala sve poglede.

  • +13
Poznati na haute couture reviji brenda Schiaparelli Izvor: Profimedia / Autor: DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Pa ako vam je ova kreacija pomalo poznata, nije nikakvo čudo jer je vrlo sličnu nosila Lepa Brena u novogodišnjoj emisiji Nove TV, zbog čega su se užarile društvene mreže. Njezin je stajling podijelio mnoge, a na kraju se oglasila i glazbenica.

Brenina haljina također je bila u crno-zlatnoj varijanti, a osmislio ju je dizajner Boris Kargotić, vlasnik brenda DeMode, koji je surađivao s Madonnom i Beyonce.

Inače, brend Schiaparelli, iza kojeg stoji kreativni direktor Daniel Roseberry, poznat je po svojim ekscentričnim kreacijama koje nisu za svakoga. Ovaj rođeni Teksašanin, slažu se svi, udahnuo je nov život francuskoj modnoj kući i pokrenuo pravu modnu revoluciju te je u nekoliko kratkih godina transformirao Schiaparelli u jedan od brendova o kojima se danas najviše govori.