ZA PROLJETNE STAJLINGE

Ova šarmantna alternativa bijeloj košulji, posuđena iz muškog ormara, novi je hit među zaljubljenicama u modu

10.05.2021 u 13:16

Bionic
Reading

Bijele košulje modni su klasik koji obožavaju poznate fashionistice poput Meghan Markle, Jennifer Aniston, Angeline Jolie ili Victorije Beckham, no što kažete na podjednako privlačnu varijantu nadahnutu muškom modom?

Svijetloplave košulje osvojile su trendseterice te se ne mogu zasititi ovog cool komada koji paše gotovo uz sve što imate u ormaru, ali možda najbolje funkcionira s još jednim bezvremenskim klasikom: svijetloplavom košuljom s ili bez pruga.

Ovaj klasik koji su zaljubljenice u modu također posudile iz muškog ormara uvijek izgleda moćno, osobito ako se odlučite za varijantu oversized kroja.

  • +9
Plave košulje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Takav je model s puno stila uklopila u svoj neodoljiv dnevni look Vogue Williams, irska voditeljica i model koja modu ima u malom prstu te je bez greške svijetloplavu košulju udobnog kroja kombinirala sa sakoom, trapericama i mule natikačama u upečatljivoj narančastoj boji.

Vogue je tako kreirala vedar proljetni look kojem je teško naći manu, a ništa manje chic nije bilo ni izdanje poznate španjolske modne ikone Vicky Martín Berrocal.

Vicky se odlučila za model s potpisom omiljenog španjolskog brenda Zare, zbog kojeg nećete bankrotirati jer mu je cijena posve prihvatljivih 22.95 eura, odnosno oko 173 kune, a ova lijepa košulja, složit će se svi, izgleda puno skuplje nego što košta.

Košulju od pamuka s prugama zgodna brineta pametno je spojila s trapericama i u trenu složila stajling prikladan za brojne prigode, od poslovnih do odlaska u šetnju.

Ovaj svestran, laskav i jeftin odjevni komad zasigurno je jedna od najboljih modnih investicija ovoga proljeća, a osim s trapericama, bez puno razmišljanja možete ga spojiti i s midi suknjama, kožnim hlačama, kuloticama...