PILAR NE GRIJEŠI

Niste baš sigurni kako kombinirati uzorke? Pedeset plus influencerica ima genijalnu ideju

23.01.2023 u 15:30

Bionic
Reading

Modne kombinacije Pilar De Arce godinama su u fokusu zanimanja zaljubljenica u modu, osobito onih koje vole ženstven, praktičan i bezvremenski stil

Kreativna Pilar puno je puta dokazala kako za dobar modni stil nije nužno imati ogromna novčana sredstva ili određenu dob.

Stajlinzi markantne Španjolka iz San Sebastiana upravo su najbolji dokaz kako modni svijet nije samo rezerviran za mlađahne influencerice te ne čudi kako je broj njezinih pratitelja sve brojniji.

Pilar se može pohvaliti i rastućim brojem obožavatelja na Instagramu, a njezini su outifiti uvijek nosivi, ženstveni i osmišljeni do posljednjih detalja.

  • +16
Kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Svi će se složiti kako ova pedeset plus modna ikona itekako dobro zna složiti zanimljive kombinacije, pa ako ste se pitali kako nositi dva posve drukčija uzorka, Pilar ima dobru ideju.

NADREALNA MODA

Može li luđe od ovoga? Kylie Jenner i Doja Cat ukrale show na reviji brenda Schiaparelli

Pogledaj galeriju

Kockasti kaput smeđih tonova bez greške je spojila s animal dezenom, još jednim upečatljivim uzorkom, a kako bi se postigao stilska ujednačenost, oba su uzorka u tonovima smeđe.

Look bez greške, Pilar je zaokružila kožnom torbom u boji konjaka i hlačama tzv. uredskog tipa u istom tonu, bijelom košuljom i svojim omiljenim modnim detaljem sunčanim naočalama, a kao i uvijek brojni su komplimenti potvrdili da je vitka Španjolka kreirala stajling za koji je zaslužila samo najbolje ocjene.