floralni motiv

Nina Badrić prošetala Zagrebom noseći haljinu idealnu za proljetne dane

09.04.2024 u 21:29

Bionic
Reading

Poznata hrvatska glazbenica prošetala je Zagrebom noseći košulju-haljinu koja se tako lako prilagođava raznim prigodama: od kavice u gradu do kazališnih premijera

Nina Badrić zamijenila je hvarsko proljeće zagrebačkim te prošetala centrom grada u proljetnoj haljini kakvu svi želimo u ormaru. Haljine nalik košuljama i ove su sezone ogroman hit, a naša Nina odabrala je jednu elegantnog floralnog motiva.

Crna proljetna haljina s velikim cvjetovima u krem boji s narančastim detaljima dio je nove kolekcije brenda Marella, a nabrani detalj na struku stvoren je da naglašava figuru.

Elegantna haljina kao stvorena je i za dnevne, ali i za noćne izlaske na kazališne predstave, ali i nadolazeće glazbene festivale.

Uz elegantnu crnu haljinu, popularna je glazbenica nosila ružičaste chic Chanel balerinke od tvida koje su prepoznatljive prema crnom zaobljenom špicu. Uz kultne balerinke, Nina se odlučila i za crvenu torbu i mačkaste crne sunčane naočale.

Glazbenica je nedavno promijenila imidž, a kratku kosu objasnila je poskupljenjem frizera i željom da si olakša svakodnevicu.

Obožavatelji su promjenu imidža dočekali aplauzom, kao i posljednju objavu u kojoj su pohvalili njezin outfit.

oduševio rasprodanu dvoranu

Nema tko nije bio: Brojni poznati zabavljali su se na premijeri predstave Enisa Bešlagića

Pogledaj galeriju