MODERNA SIRENA

Nina Badrić istaknula obline i zablistala u glamuroznom izdanju

02.01.2019 u 12:33

Bionic
Reading

Dubrovačku publiku su u novogodišnjoj noći zabavljali Nina Badrić i Tony Cetinski koji su, kao i uvijek, priredili doček za pamćenje. Za razliku od Tonyja, koji se za nastup odjenuo u ležerno izdanje, Nina je u 2019. ušla u glamuroznom stajlingu dostojnom novogodišnje pozornice

Lijepa pjevačica zablistala je na pozornici na Stradunu u raskošnoj šljokičastoj haljini sirena kroja i dugih rukava s potpisom domaćeg dizajnera Ivana Alduka, poznatog po svečanim i ženstvenim toaletama. Glamurozna haljina istaknula je Ninine zanosne obline te je dokaz da žena može izgledati seksepilno čak i kada je zakopčana do grla.

Iako je ovakva haljina zaslužila sve poglede, niske temperature poremetile su Ninine planove, pa je pjevačica za nastup pred dubrovačkom publikom odjenula kaput koji je djelomično sakrio haljinu, no zdrave glasnice u konačnici su ipak važnije od besprijekornog stajlinga.

S obzirom na to da haljina sama po sebi izaziva wow efekt, pjevačica se odlučila za jednostavnu, na ravno isfeniranu frizuru, dok je look začinila crvenim ružem koji mnoge žene odabiru za doček Nove godine, a ukoliko vas zanima kako postići savršen make up look s naglaskom na crveni ruž, pogledajte video u kojem naša uspješna vizažistica otkriva sve trikove.

Nina je fotografiju novogodišnjeg stajlinga podijelila na Instagramu sa svojim obožavateljima, a oni su svoju omiljenu pjevačicu počastili komplimentima na račun izgleda.

'Bilo je prekrasno sinoć biti na Stradunu u Dubrovniku. Toliko radosti na jednom mjestu teško je opisati. Ispratili smo Staru, dočekali Novu u kojoj vam želim iznad svega zdravlja, ljubavi i smijeha! Neka smo sve loše ostavili u Staroj godini, a u ovih 365 dana budimo bolji ljudi i jedni drugima na blagoslov. Sretna vam 2019.', poručila je pjevačica svojim fanovima.