SENZACIONALNO IZDANJE

Nikolina Pišek zabljesnula u šljokičastoj haljini koja je naglasila njezinu skladnu figuru

18.03.2023 u 21:54

Bionic
Reading

U novoj emisiji showa Masked Singer voditeljica Nikolina Pišek odabrala je dugu šljokičastu haljinu sa zavodljivom prorezom

Duga uska haljina, prekrivena škljocama s plavkastim odsjajem, bila je odličan izbor za zgodnu voditeljicu. Kreacija asimetričnog kroja s jednim dugim rukavom imala je i zavodljiv prorez koji je otkrivao vitke noge lijepe voditeljice.

Uz šljokičastu haljinu Nikolina je nosila vrtoglavo visoke srebrne sandale s platformom, koje posljednjih sezona žare i pale modnim svijetom. Besprijekorna šminka i frizura s visoko podignutom kosom bili su točka na i ovog glamuroznog stajlinga.

Nikolina je poznata po istančanom modnom ukusu i odličnim stajlinzima zbog čega redovito završava na listama najbolje odjevenih Hrvatica. Ima nepogrešiv modni instinkt, nerijetko kombinira skupe i povoljne komade iz high street brendova, no svemu daje svoj stilski pečat. Čak i kad, kako sama zna reći, na sebe nabaci prvo na što je naišla u ormaru, konačan rezultat je stilski dotjerana i savršeno izbalansirana modna kombinacija.

  • +5
Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL