DARUJU CENTIMETRE

Znaju kako ih nositi: Hlačama s ovim laskavim detaljem ne mogu odoljeti ni djevojke sa zagrebačke špice

14.05.2021 u 12:00

Bionic
Reading

Usprkos prevrtljivom proljetnom vremenu, zagrebačka špica redovito vrvi djevojkama u zanimljivim odjevnim kombinacijama, a da itekako prate aktualne trendove, ovoga puta dokazale su nošenjem laskavih hlača za čiju je svjetsku popularnost zaslužna Victoria Beckham

Nakon što je bivša spajsica i modna dizajnerica godine 2018. u kolekciji za proljeće/ljeto predstavila modele hlača s prorezom na donjem dijelu nogavica, nekoliko sezona kasnije postale su must have na modnoj sceni.

O popularnosti takozvanih split pant hlača, osim bogate ponude na policama trgovina, dovoljno govore stajlinzi poznatih modnih ovisnica na društvenim mrežama.

Da se uvijek trude ići u korak s najvećim trendovima, djevojke sa zagrebačke špice dokazuju iz sezone u sezonu, a kako što su hlače s prorezom osvojile brojne zaljubljenice u modu, ni one im ne mogu odoljeti.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Zahvaljujući prorezu na donjem dijelu nogavica, ovakvi modeli hlača u stanju su laskati silueti nogu.

Čak i ako se ne možete pohvaliti visinom, osiguravaju potrebne centimetre bez potrebe za nošenjem obuće s visokom potpeticom. Svojim stajlinzima navedeno su dokazale i djevojke sa zagrebačke špice noseći svoje split pant ulove uz bijele modele tenisica koje su zaradile status klasika na modnoj sceni.

U kožnim verzijama ili inačicama od rastezljivih materijala ili pak trapera, split pant hlače modni su trend koji je nemoguće izbjeći, a njihov statement dojam djevojke sa zagrebačke špice preferiraju naglasiti komadima poput predimenzioniranih sakoa i torbica s hit detaljem lanca.

  • +32
Torbice s detaljem lanca Izvor: Promo fotografije / Autor: promo