OSVOJILA FASHIONISTICE

Nikada poželjnija: Ovu sjajnu narukvicu uskoro biste mogli viđati posvuda

28.12.2023 u 10:04

Bionic
Reading

Uspješno odolijevajući testu vremena, teniska narukvica nikada ne gubi na modnom kredibilitetu i pritom se ističe se kao najbolja investicija u nakit

Godine 1978. talentirana tenisačica Chris Evert sudjelovala je na turniru United States Open. Na zapešću je tada nosila tanku narukvicu od dijamanata, da bi zbog iste prekinula meč kako bi ju pronašla na terenu. Tako je ova tradicionalna narukvica od dijamanata, nekada zvana vječnom, preimenovana u tenisku.

Dugo rezervirana za nošenje u posebnim prigodama, posljednjih godina izgubila je večernje konotacije, postavši nakitom za svakodnevno nošenje.

Njezina ogrlica verzija unazad nekoliko sezona postala je itekako poželjna, a sada je narukvica ta koja se ističe kao modna opsesija cool djevojaka. Tenisku narukvicu reinterpretirali su svi važni draguljari i dizajneri nakita, a stvorena je da bude bezvremenska i diskretna.

Nošena samostalno ili u komnbinaciji s drugim narukvica, teniska narukvica danas naveliko krasi zapešća stilskih utjecajnih osoba.

Kao neophodan komad nakita za Sofiju Richie, teniska narukvica uljepšava sve outfite ove plavuše poznate po svom chic stilu, u duhu old money estetike.

Isto vrijedi i za američku 'it' djevojku Hailey Bieber, kojoj teniska narukvica nikako ne može dosaditi.

Yoyo Cao, singapurska ikona stila i jedna od najutjecajnijih street style zvijezdi današnjice, teniske narukvice nosi slojevito i u svim prigodama. ​