U TOP FORMI

Nikad vitkija: Kim Kardashian pokazala da joj boravak u izolaciji nije naškodio liniji

18.05.2020 u 12:46

Bionic
Reading

Reality zvijezda Kim Kardashian West aktivna je na društvenim mrežama te svojim fanovima redovito daje informacije o svojoj svakodnevici tijekom izolacije

Globalna pandemija i slavne je poslala u karantenu, pa tako i tamnokosu zvijezdu 'Keeping Up the Kardashians' koja je objavila fotografiju u još jednom od njezinih smjelih izdanja u donjem rublju.

Supruga Kanye Westa u prošlosti je imala oscilacije u kilaži, no najnovijom je objavom sve ostavila bez daha.

Kim je spremno pozirala u crnom donjem rublju, samostojećim čarapama i stiletticama, a seksi je look oduševio njezine vjerne fanove - njih čak 170 milijuna koliko ih ima na Instagramu.

'Moja plava kosa je bila samo perika. Čistim ormar i isprobavam Skims rublje', napisala je Kim pored objave za koju je u kratkom roku skupila čak 3.8 milijuna lajkova.

Poduzetna Kim je tako usput promovirala i svoj brend donjeg rublja Skims koji rado nose i ostale članice ove poznate reality obitelji.

  • +3
Kim Kardashian West Izvor: Profimedia / Autor: JACK/RAAK/HAYK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najpoznatija sestra iz klana Kardashian-Jenner, čije je bogatstvo ipak pretekla najmlađa sestra, beauty mogulica Kylie Jenner sa svojim brendom kozmetike postavši tako najmlađom samostvorenom milijarderkom, nedavno lansirala i maske za lice sa svojim potpisom koje su se razgrabile u samo sat vremena.

Tridesetdevetogodišnjakinja je najavila i kako će 10 tisuća maski donirati kako bi i na taj način pomogla borbi protiv globalne pandemije koja je poharala SAD, državu koja je sad na neslavnom prvom mjestu s najvećim brojem zaraženih od novog koronavirusa.

Inače, par je u braku od 2014., a imaju četvero djece: kćeri North i Chicago te sinove Sainta i Psalma.