ALESSANDRA AMBROSIO

Nju je teško ne primijetiti: Zgodna brineta uspješno spojila dva velika ljetna modna hita

18.05.2020 u 09:10

Bionic
Reading

Atraktivna Alessandra Ambrosio, bivša Victorijina anđelica, uvijek privlači poglede bez obzira je li na crvenom tepihu ili u nekom ležernijem izdanju

Slavna brineta rođena u Brazilu može se pohvaliti zavidnom figurom pa su joj među omiljenim ljetnim komadima minice ili vruće hlačice u kojima su u prvom planu istrenirane noge.

Zgodna brineta uputila se u šoping sa sinom Noahom u mladenačkoj kombinaciji.

Izgledala je za čistu peticu u udobnoj hoodieci tie dye uzorka koji oduševljava mnoge poznate fashionistice, a obilježio je 80-e i 90-e.

  • +5
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: VESP/BIAG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata ljepotica koja je nedavno proslavila 39. rođendan, trendi hoodiecu uparila je s vrućim hlačicama od denima i popularnim natikačama, birkenstockicama, udobnim modnim komadom koji rado nose mnoge poznate zaljubljenice u modu poput Jessice Albe, Julije Roberts, Reese Witherspoon i dr.

  • +4
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Casual look upotpunila je sunčanim naočalima, ali i maskom s plavo-bijelim prugama.

Inače, Alessandra je još 2017. objavila kako više neće biti u timu Victorijinih anđelica, a poduzetna Brazilka je prošloga je ožujka sa sestrom Aline i prijateljicom Gisele Coria lansirala novu kolekciju kupaćih kostima.

Ova zgodna mama dvoje djece, nakon prekida s dugogodišnjim partnerom, zaručnikom Jamiejom Mazurom, ljubav je pronašla u zagrljaju Nicola Oddija, osnivača i izvršnog direktora Alanuija, modnog brenda pletene odjeće sa sjedištem u Milanu. I veze s Mazurom, ima dvoje djece: Anju i Noaha.

  • +6
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia