SRETNI ZAJEDNO

Nikad viđene fotografije Williama i Kate

31.05.2011 u 11:43

Bionic
Reading

Na fotografiji koja, začudo, ipak nije iscurila u javnost, mladi par djeluje bezbrižno i blisko te oduševljeno planovima za predstojeće vjenčanje

Uz široke osmijehe, Kate i William jedva su suzdržavali uzbuđenje zbog njihovih objavljenih zaruka. Fotografije za koje je zaslužan slavni Mario Testino našle su se u srpanjskom izdanju časopisa Vanity Fair.

Fotograf porijeklom iz Perua slikao je mladence u prosincu u palači St James. Iako su se pred njegovim objektivom već našli i princeza Diana, princ Harry i njegov stariji brat, proslavljeni modni fotograf nikad prije nije imao priliku fotografirati Kate Middleton.
Za američko izdanje časopisa Vogue izjavio je da je vrlo samopouzdan što se tiče editorijala jer će atraktivna brineta biti dobar model zbog svoje 'prirodne elegancije'. 56-godišnjak, koji je bio bliski prijatelj Lady Di, kaže da je znao da će biti logičan odabir za njihovog službenog fotografa:

'Vjerujem da je to bio svojevrstan način da se Williamova majka ipak nađe u cijelom procesu', objasnio je te dodao da je Kate 'izgledala prekrasno i da je zračila srećom i zaljubljenošću'.