blagdansko raspoloženje

Nikad uzbudljiviji doček nove u Zagrebu

29.12.2022 u 12:17

Bionic
Reading

Božić je iza nas, ali blagdansko raspoloženje još uvijek vlada zagrebačkim ulicama

U tijeku su zadnje pripreme za novogodišnje slavlje. Iako neki već imaju planove za najluđu noć, mnogi još razmišljaju gdje proslaviti ulazak u novu godinu. Odlučite li se na doček na otvorenom Zagreb vas sigurno neće razočarati. U nastavku provjerite što vas sve očekuje na zagrebačkim trgovima i ulicama.

Na glavnom zagrebačkom trgu sprema se jedna od programski najbogatijih proslava i zagarantiran sjajan provod. Od 19 sati za zagrijavanje je zadužena DJ Kiki B koja će vas zagrijati hitovima u izvedbi ABBA-e, Brune Marsa, Bee Gees-a, Princea, Queena, David Bowiea, Dine Dvornika, Josipe Lisac, Psihomodo Popa, Denis&Denisa, Jinxa i mnogih drugih. Zatim nastupaju najljepši mladi glasovi hrvatske glazbe kao što su Stjepan Lach, Dino Petrić, Marko Kutlić, Dino Purić, Gordana Marković i Mahir Kapetanović. U Novu godinu uvest će vas legendarni zagrebački pop/rock sastav Pips, Chips & Videoclips, koji će, nakon rasprodane Šalate u rujnu, ponovo zapaliti Zagrepčane i njihove goste. Publika će moći uživati u sjajnoj svrici i hitovima poput 'Svaku noć sam pijan', 'Poštar lakog sna', 'Ljubav', 'Sex u školi', 'Mala fufica', 'Malena' i dr. Iza ponoći očekuje vas nastup sjajnog electro pop dvojca Nipplepeople. Tajanstveni duo izvest će niz svojih hitova poput 'Sutra', 'Frka', 'Tebi', 'Ne volim te' i dr.

Osim programa na Trgu bana Josipa Jelačića i ostale adventske lokacije spremaju razna iznenađenja. Na Fuliranju, na Strossmayerovom trgu, pripremaju pravu glazbenu poslasticu uz DJ-a Jamesa Holroyda, jednog od pionira dance revolucije kasnih 80-ih i tour DJ-a poznatog electronic dua Chemical Brothers. Na miks pultu pridružit će mu se i Pepi Jogarde i Luka Delux. Na Fuliranju kod Hotela Esplanade očekuje vas Ljetno kino.

Iz Baš naš Adventa na Platou Gradec garantiraju odličnu zabavu uz DJ program i live nastup. ZGroove band i DJ Lixon vas očekuju na jednoj od najljepših adventskih lokacija. Na Tomislavcu ukližite u Novu godinu uz nastupe DJ-a i goste iznenađenja, a na Zrinjevcu provedite doček ispod stotine lampica. Koju god adventsku lokaciju odabrali, sigurno nećete pogriješiti. O hrani i piću sigurno ne trebate misliti, a i sigurno ćete pronaći nešto što zadovoljava vaš glazbeni ukus.

Ako vas ipak više veseli dočekati novu godinu u zatvorenom i toplom, mnogobrojni zagrebački hoteli, restorani i klubovi pripremili su programe za svačiji ukus. Više o njima saznajte ovdje.