OLIČENJE ELEGANCIJE

Nikad romantičnije izdanje prekrasne Amal Clooney

15.07.2016 u 11:31

  • +4

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Najpoznatija svjetska odvjetnica Amal Clooney ne prestaje oduševljavati svojim modnim izborima, a najnovijim, svilenom slip haljinom još je jednom dokazala da prati modne trendove, ali i da jako dobro zna što joj najbolje pristaje

Bračni par Clooney uživa u odmoru u vili na talijanskom jezeru Como, gdje su im se pridružili obitelj i prijatelji. Odlazeći taksi čamcem na večeru, 37-godišnja zanosna crnka zasjala je u trendovskoj slip haljini kojom je naglasila vitku liniju.

Duga slip haljina s tankim bretelama ledene svijetloplave nijanse bogato je ukrašena čipkom u krem nijansi i dio je ovogodišnje proljetne kolekcije talijanskog modnog dvojca Dolce&Gabbana čije kreacije Amal često nosi.

Look
je znalački upotpunila efektnim sandalama na vezanje u metalik zlatnoj boji i torbicom u istoj nijansi. Poput prave dive kosu je ostavila raspuštenu i styling podignula upadljivim visećim naušnicama.

Brak joj očito godi jer nikad nije izgledala bolje, a tajnu sretnog braka nedavno je otkrio i Clooney pohvalivši se kako su se još na početku veze dogovorili da nikad neće dugo biti razdvojeni.

'Kad nismo zajedno, stalno smo na FaceTimeu, ali se zaista trudimo da nismo dulje razdvojeni. Jako puno vremena provodimo zajedno i zasad nam polazi za rukom usklađivanje poslovnih obaveza', rekao je Clooney.