OLIČENJE ELEGANCIJE

Nikad nije izgledala bolje: Branka Krstulović u elegantnom kombinezonu ne odvaja se od hit torbice

29.01.2020 u 12:27

Bionic
Reading

Svečano otvorenje 16. Oscar revije u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema okupilo je brojne poznate Hrvatice koje su dale sve od sebe da zablistaju punim sjajem, no sve je bacila u sjenu bivša misica i jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Branka Krstulović, koja je i ovog puta modno briljirala

Sinoć je u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema svečano otvorena 16. Oscar revija powered by A1 u CineStaru, koja će prikazati najuspješnije filmove nominirane prestižnim Oscarom ove godine, a održava se od 30. siječnja do 09. veljače u svim CineStar kinima u Hrvatskoj.

Crveni tepih ovogodišnjeg otvorenja u Kaptolu Boutique Cinema bio je spektakularan. Odabrani hrvatski dizajneri Aleksandra Dojčinović, Matija Vuica, Zigman, ELFS, Boris Pavlin, Ivica Skoko, Igor Djuga, Boudoir i Nebo posebno su za event otvorenja dizajnirali po jednu haljinu za neki od kultnih filmova koji su obilježili stoljeće Oscara.

  • +26
Poznati na otvaranju 16. Oscar revije u Cinestar kinima Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar i Ivan Klekar

Svečano otvorenje Oscar revije uvijek je jedan od najiščekivanijih kulturnih događaja na početku godine, pa tako sinoćnje otvorenje nisu propustili brojni ljubitelji filma, a najviše pažnje svojim je stajlingom privukla Branka Krstulović.

Bivša misica i supruga vlasnika tvrtke Blitz film & video, Hrvoja Krstulovića, plijenila je poglede u elegantnom crnom kombinezonu bez rukava i širokih nogavica koji je istaknuo njezinu manekensku figuru.

44-godišnja misica, koja je 1994. godine naslijedila krunu od Splićanke Fani Čapalije, kombinezon je začinila sandalama na petu, statement naušnicama i skupocjenom bordo torbicom s potpisom brenda Bottega Veneta, od koje se Branka posljednjih mjeseci ne odvaja.

Trenutno najpopularniju torbicu na svijetu, koju u svom ormaru imaju sve modne ovisnice, bivša misica je nosila i prije nešto više do mjesec dana, na zabavi jednoj domaćeg lifestyle portala.

Efektna pouch torba, čija cijena iznosi od 15.600 do 20.000 kuna, uvjerljivo je najpopularniji modni komad koji se u 2019. pretraživao više do bilo kojeg drugog. Pokazala je to nedavna analiza 'Eurofashion' najpoznatije modne tražilice Lyst, prema kojoj se jasno vidi za kojim brendovima i artiklima luduju žene i muškarci diljem Europe, a mi smo nedavno pronašli jeftinije verzije ove planetarno popularne torbe.