BEZ GREŠKE

Branka Krstulović uspješno spojila tri najvruća jesenska trenda i zaradila čistu peticu za stil

14.10.2019 u 12:38

Bionic
Reading

Lijepa Branka Krstulović doista se može pohvaliti besprijekornim osjećajem za stil i fantastičnim stajlinzima u kojima plijeni poglede

Bivša misica nikad ne može proći nezapaženo, a za svoje stajliš kombinacije redovito dobiva samo pohvale.

Odličan osjećaj za modu pokazala je i na nedavnom 6. Dječjem festivalu koji se istovremeno održavao u svim CineStarovim kinima u regiji te je ponovno bila u središtu pozornosti u još jednom chic outfitu.

Zgodna brineta zadivila je na crvenom tepihu ovog događanja u mladenačkoj kombinaciji, spretno spojivši tri najvruća modna trenda ove jeseni.

Branka je izgledala kao da se upravo došetala s modne piste u asimetričnoj suknji koju je nosila s bajkerskom jaknom i combat čizmama, a koje su must have ove jeseni.

  • +6
6. Dječji festival u Cinestaru Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar i Aleksandar Čavić

Moderni lob i nenametljiv make up odlično su se uklopili u ovu modnu priče lijepe Branke.

Osim Branke, ovo događanje u CineStaru nisu propustili mnogi poznati poput Ljupke Gojić Mikić, Antonije Stupar Jurkin, Zorana Pribičevića, Enesa Vejzovića, Mirne Maras, Tee Blažević i dr.

Mališani, ali i njihovi roditelji, u rekordnom su broju ovoga vikenda posjetili Dječji festival koji se tradicionalno održava u listopadu te su uživali u dječjim filmovima, crtićima, radionicama, igrama i zabavi...

Najveća zvijezda Dječjeg festivala bila je Maja Šuput, pjevačica koja je u CineStaru Novi Zagreb u Avenue Mallu predstavila svoj prvi dječji album pod nazivom 'Što je to ljubav', a koji nije pohranjen na klasičnom CD-u, nego na USB sticku u obliku zvjezdice. Nakon Maje nešto malo stariju djecu zabavljao je najpopularniji regionalni youtuber DexRock.