FASHION GURU

Daleko je 1994., kada je Branka Krstulović bila Miss Europe, ali i dalje ima izvrsnu figuru te dobar smisao za modu

  • 26.09.2019 u 14:55

  • Bionic
    Reading

    Gdjegod da se pojavi, Branka Krstulović privlači pozornost svojom ljepotom, ali i istančanim modnim stilom. Ni ovoga puta lijepa Metkovka nije razočarala pa je lako prošla i uvijek strog modni sud našeg Fashion Gurua

    Sva sreća da postoje ovakve premijere koje izvuku neke od naših poznatih cura, oprostite, sada već ozbiljnih žena. Daleko je 1994., kada je Branka odnijela titulu Miss Europe, ali i dalje ima izvrsnu figuru te dobar smisao za modu i lijepo.

    Njezin stajling je, kao i uvijek, jak i jednostavan te odabere jedan komad koji se ističe u cijeloj kombinaciji. Tako je ovaj put to bila suknja, a kao pravi model znala je način na koji se treba slikati da bi ju pokazala kako treba.

    Naravno da je tu i trendovska bluza, makar bi bio bolji leopard, ali i kobra je sasvim ok. Sandale su izvrsne, samo što je ovaj put imala tri jaka komada na sebi, tako da su ipak mogle biti malo manje upečatljive.

    NEMA TKO NIJE BIO

    Ljepotice u crnom: Poznati pohrlili pogledati film o Alexanderu McQueenu

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.