MODNI PROMAŠAJ

Nikad ne bih izašla bez donjeg rublja i u prozirnom

10.04.2014 u 18:49

Bionic
Reading

Osječke modne snage Marinu Jerant i Manuelu Lovrenčić, koje su se predstavile prvu večer 23. Schwarzkopf Cro A Portera, došla je podržati i lijepa glumica Jelena Perčin koja već duže vrijeme živi na relaciji Osijek - Zagreb

'Ne nedostaje mi Zagreb, jer sam često tu. Jako je zabavno živjeti u dva grada jer ti niti jedan ne dosadi. Osijek je miran, sporiji je ritam, nema gužve, puno manje vremena trošim na promet i sve što moram obaviti.  Sve mi je na par koraka od stana, a Zagreb je ipak moja baza više od 15 godina, tu su mi i obitelj i prijatelji', rekla nam je Jelena Perčin.


Otkrila je i kako nema nekih posebnih želja što se uloga tiče.

'Sve moje uloge me nađu', rekla je Jelena, dodajući kako voli raditi i na televiziji i u kazalištu i ničeg se ne bi mogla odreći. Za ulogu je pak spremna puno toga napraviti, ali argumenti moraju biti dobri.

'Ovisi kako je uloga napisana, ako zahtijeva ekstremne promjene, jesu li one potkrijepljene i koji su argumenti da se to napravi', pojašnjava glumica.

Otkrila nam je i što voli nositi te u čemu nikada ne bi izašla van.

'Nikad ne bih izašla bez donjeg rublja i u prozirnome', kaže zgodna Perčin. Dodala je i kako se najbolje osjeća u pamučnim haljinama.