trendi look

Nije ni čudo da ovu frizuru žele sve žene s dugom kosom: Izgleda sjajno, lako se oblikuje i uz to daje volumen

17.10.2022 u 11:10

Bionic
Reading

Potraga za dobrom frizurom je vječna, a inspiracija nikad dosta. Kada je riječ o dugoj kosi jedna od stvari koju gotovo svi žele je volumen, ova frizura, sve popularnija na društvenim mrežama, obećava upravo to

Društvene mreže već dulje vrijeme su izvori inspiracije i pokretači trendova, a po pitanju frizura jedna se posebno ističe. Na Pinterestu jedna se frizura može vidjeti poprilično često, a mnogi pretpostavljaju da bi upravo ona mogla postati jedna od najtrendi frizura u sezoni pred nama.

Naime, na Pinterestu možemo pronaći mnogo lijepih slika modernih frizura i oblikovanja kose. Ako ste u potrazi za novim idejama, ova platforma je dobar početak. A trenutno je vrlo popularna određeni način slojevitog šišanja. Takozvani dugi slojevi frizurama s dugom kosom daju više volumena i pokreta.

Slojevito šišanje nazvano 'Long layers', (doslovno prevedeno: dugi slojevi) karakteriziraju veliki, mekani slojevi koji su raspoređeni po cijeloj kosi. Takav način oblikovanja dugoj kosi dati izvrstan, prirodan volumen i živahnost. Dugi slojevi mogu se divno nositi s razdjeljkom na sredini, ali izvrsno funkcioniraju i u kombinaciji s nikad prolaznim zavjesa šiškama.

Ova frizura je san svakoga tko je umoran od neugledne kose koja beživotno visi.

Kako se stilizira trend frizura dugih slojeva?

Dugi slojevi najbolje se oblikuju sušenjem fenom i velike okrugle četke Tada se slojevi mogu prekrasno meko oblikovati, a za završni dodir i postojanost doda se mala količina laka za kosu. Ovo je frizura koja će, nesumnjivo, donijeti jako puno komplimenata.