željeni volumen

Frizure koje daju ono što baš svi žele: Tri stila koja tanku kosu čine bujnijom

14.10.2022 u 13:21

Bionic
Reading

Frizura je vrlo osoban izbor koji ovisi o nizu elemenata. Ne pristaje svaka frizura svakome i nisu svi voljni eksperimentirati u jednakoj mjeri. Međutim, postoji nešto što gotovo svi žele kada je kosa u pitanju, a to je - volumen

Budući da se malo tko može pohvaliti gustom kosom i prirodnom punoćom, proizvodi ali frizure koje daju taj željeni volumen visoko su na listi želja. Naime, određene frizure daju volumen čak i najtanjoj i najfinijoj kosi.

Svatko tko ima tanku kosu vjerojatno jako dobro zna koliko je teško pronaći dobru frizuru. Niz trendova i inspiracija po pitanju oblikovanja frizure za tanku kosu jednostavno ' ne vrijede'. Naime, problem je što većina frizura odlično izgleda s gustom kosom ili s kosom koja je svježe oblikovana.

Srećom, tu je bob, frizura koja jednostavno uvijek prolazi i dobro izgleda, čak i s najtanjom kosom. Bob frizeri čak nazivaju 'čudesnom' po pitanju volumena. Naime, ako se pravilno ošiša, ova trendi frizura čini tanku kosu punijom i gušćom. Ako ste u potrazi za volumenom i vraćanju sjaja tankoj kosi, s ove tri frizure nećete pogriješiti.

Razor bob

Tanka kosa velike ima koristi od redovitog podrezivanja. Čisti rezovi posebno su prikladni jer se ravnim rezom izbjegavaju raštrkani vrhovi koji inače tanku kose čine vizualno još tanjom. U tom stilu stiže Razor bob, frizura kakvu već dulje vrijeme nosi i model Kaia Gerber. Ravni, kao britvica oštri rezovi čine da kosa izgleda znatno punije pri dnu, a može se nositi u kraćoj ili duljoj varijanti.

Boho bob

Ako imate prirodno valovitu kosu ili samo želite razigrani i opušten izgled boho bob je pravi izbor. Ovu trendi frizuru karakterizira slojevito šišanje u kombinaciji s 'beachy' završetkom, odnosno efektni valovima. Stiliziranje ove frizure ne bi trebao predstavljati problem, a uz nekoliko jednostavnih poteza imat ćete sjajnu frizuru svaki dan. Posebno privlačno izgleda razbarušen bob s razbarušenim razdjeljkom koji seže do brade ili čak kraće.

Meko oblikovan bob

Ovaj nježno, slojevito šišan bob posebno je prikladan za vrlo tanku kosu. I ne, slojevi na tankoj kosi nisu kontradiktorni - sve dok nisu previše radikalni. Uz meko složeni bob, minimalni slojevi stvaraju dodatni volumen. Nevjerojatno je svestran i može se nositi kao vrlo kratak ili u duljoj varijanti. Ako mu dodate i šiške u tren oka dobit ćete razigrani, romantični štih, kakav obožavaju Francuskinje.