UŽIVALA NA PLAŽI

Nije joj odolio ni miljenik žena: Rosie Huntington-Whiteley u crnom bikiniju istaknula obline

15.06.2020 u 20:00

Bionic
Reading

Nakon što je duži period provela u karanteni sa suprugom i njihovim dvogodišnjim sinom Jackom, tročlana obitelj odlučila se malo opustiti i to na pješčanoj plaži u Kaliforniji, gdje je Rosie Huntington-Whiteley pokazala sve svoje draži u crnom bikiniju

Britanska manekenka Rosie Huntington-Whiteley uživala je ovog vikenda u suncu, rashladivši se u oceanu na jednoj od mnogobrojnih pješčanih plaža Malibua. 33-godišnja manekenka na plaži je bila u društvu svog supruga, miljenika žena Jasona Stathama, koji je većinu vremena proveo odjeven u crnu majicu i hlače, vodeći brigu o njihovom dvogodišnjem sinčiću Jacku.

  • +10
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: MACE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako se, 20 godina stariji holivudski glumac, trudio držati na oku njihovog sina, nije mogao spustiti pogled ni sa svoje lijepe supruge, koja se rashladila u oceanu. Rosie Huntington-Whiteley pokazala je zavidnu figuru u jednostavnom crnom bikiniju, čije su gaćice bile tanga kroja, naprijed rezane u slovo V.

Bez trunke šminke, podignute kose u pundžu i s trendi naočalama kojima je zaklonila oči od jakog sunca, Rosie je oko vrata stavila zlatnu ogrlicu, kojom je još jednom pokazala kako je moda, u čijem je svijetu već godinama, sastavni dio njezina života.

Inače, Rosie je svog supruga upoznala 2009. na zabavi u Londonu, a već na prvom susretu oboje su osjetili nevjerojatnu kemiju. Kao kruna njihove ljubavi stigao je maleni Jack, koji će za nekoliko mjeseci napuniti tri godine, a trenutno im je glavna preokupacija, kako je otkrila, odvikavanje od pelena.