ROSIE HUNTINGTON- WHITELEY

Prava je šteta da slavnu Viktorijinu anđelicu rijetko viđamo u ovako ležernom izdanju, jer izgleda sjajno

19.04.2020 u 19:57

Bionic
Reading

Manekenka i model Rosie Huntington- Whiteley uglavnom se u javnosti može vidjeti u dotjeranim, trendi izdanjima, kada svojim outfitima pruža inspiraciju mnogim ženama diljem svijeta. No, doba karantene za ovu je zgodnu plavušu, odmor od takvih izdanja

Jednostavna, jednobojna kombinacija donjeg dijela trenirke i opuštene hoodice bez kapuljače, za Rosie Huntington Whiteley idealan su odabir u ove dane.

Zgodna Amerikanka, koja je svijetu poznata zbog svojih seksi izdanja na modnim pistama, kada je predstavljala donje rublje brenda Victoria's Secret, zasitila se takvih izdanja.

Lijepa 33-godišnjakinja nije se dotjerala čak ni za svoj rođendan, koji je odlučila provesti u šetnji sa svojim najdražima.

  • +5
Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Izvor: Profimedia / Autor: SPOT-lese-bam / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Društvo su joj pravili partner Jason Statham i sin Jack. Uz svoje ležerno izdanje Rosie je nosila nisu punđu, bijele tenisice, a djelić posebnosti svom je outfitu dala noseći dijamantnu ogrlicu i neupadljive biserne naušnice.

Manekenka i slavni akcijski glumac upoznali su se davne 2009. i kliknuli na prvu. Od tada su nerazdvojni, a iako su mnogi sumnjali u ovu ljubav zbog 20- godišnje razlike između njih, par se nije dao smesti.

'Za nas je to samo broj i nikada nam nije stvarao problem', rekla je nedavno Rosie.

Prije dvije godine dobili su sina Jacka.