KAKO JOJ ODOLJETI?

Nije bijela, a nije baš ni bež: Ova privlačna nijansa obilježit će mjesece pred nama

06.05.2022 u 11:37

Bionic
Reading

S približavanjem ljetnoj sezoni tradicionalno raste želja za nošenjem laganijih tkanina i svijetlih boja. Bijela je najpopularnija tijekom toplijih mjeseci, no sada se na modnom radaru nalazi i ova posebna nijansa

U odnosu na bijelu koja u stajlinzima može djelovati prilično 'tvrdo', a posebne u monokromatskim izdanjima, kremasta nijansa bež boje je suptilnija i neizmjerno elegantna.

  • +4
Bež komadi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kremastija od bijele i nježnija od klasične bež boje, kremasta varijanta idealan je izbor za sve one koji žele prijelaz iz poslovnog u svečaniji izgled bez mijenjanja outfita. Nijansa lako zadovoljava oba konteksta, a u prilog njezinoj poželjnosti dovoljno govore aktualne kolekcije s potpisom renomiranih dizajnerskih brendova.

  • +5
Bež boja u dizajnerskim kolekcijama Izvor: Profimedia / Autor: Archivio Mezzanotti / Shutterstock Editorial / Profimedia

Blijedu bež boju istaknutu na modnim komadima već naveliko testiraju slavne zaljubljenice u modu. Trik je primijeniti iste principe kao i po pitanju dubljih nijansi ove 'dosadne' boje, a koji uključuju njezino nošenje od glave do pete ili kombinaciju s komadima sličnih, zemljanih tonova.