POJAM ELEGANCIJE

Nicole Kidman izgleda kao milijun dolara u maloj crnoj haljini i ludo dobrim štiklama

12.12.2018 u 10:07

Bionic
Reading

Holivudska diva Nicole Kidman svojim sofisticiranim modnim odabirima uvijek oduševljava modne znalce koji hvale njezin hvaljeni osjećaj za stil

Vitka i visoka Australka oduševila je svojim outfitom koji je nosila prilikom dolaska u emisiju Jimmyja Kimmela. Ovoga se puta lijepa glumica koja je za ulogu u filmu Destroyer dobila nominaciju za Zlatni globus držala dobro poznatog pravila manje je više.

Nicole koja je ove godine proslavila 51. rođendan odlučila se za minimalizam: malu crnu haljinu sa zanimljivim detaljem u obliku bijelih sitnih cvjetića koju potpisuje Jason Woo.

  • +6
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Mala crna haljina, dokazala je to i Kidman, spada u one bezvremenske modne klasike koji nikada neće biti out, a uvijek se mogu podignuti s nekim upečatljivim detaljima poput štikli, malih torbica, statement nakita, elegantnih šalova... To ih čini savršenim svečanim outfitom i za nadolazeće blagdane.

Kako je svaki njezin stajling osmišljen do posljednjih detalja, slavna je ljepotica koja s country pjevačem Keithom Urbanom ima dvije kćeri, senzacionalnu haljinu koja prati liniju uparila je s neobičnim sandalama ukrašenim perjem kakve su ove sezone veliki hit među trendsetericama.

  • +8
Nicole Kidman s nećakinjom na crvenom tepihu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, u nedavnom je intervjuu, Nicole otkrila kako vitku liniju održava trčanjem.

  • +20
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Odrasla sam uz oca koji je trčao maratone, a moja sestra se bavi triatlonom. Ja se ne bavim ničim sličnim, ali volim trčati veoma sporim tempom. Nisam brza ili lijepa dok trčim, ali volim biti u prirodi', ispričala je glumica i otkriva kako svakog jutra za doručak pojede zdjelu rižinih pahuljica s borovnicama, malinama i bademovim mlijekom te obavezno popije matcha čaj i kavu koji joj daju energiju da započne dan.

U kriminalističkom trileru Destroyer neprepoznatljiva Nicole Kidman tumači glavnu ulogu: istražiteljicu na tajnom zadatku koja se priključuje bandi u kalifornijskoj pustinji. Redatelj filma je Karyn Kusama, a osim Kidman, u filmu glume i Sebastian Stan, Tobby Kebbell i Tatiana Maslany, a glumici mnogi predviđaju Zlatni globus za ovu intrigantnu.