KAO DA JE STVORENA ZA NJU

Ni Tanja Dragović nije odoljela haljini koju vole slavne ljepotice

02.12.2015 u 12:36

It haljina Isabel Marant

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Matej Grgić

Bionic
Reading

Bezvremenski uzorak pletene haljinice francuske dizajnerice Isabel Marant osvojio je brojne zaljubljenice u modu, a u njoj su se posljednjih tjedana prošetale Tamara Ecclestone, Viktorijina anđelica Lily Aldridge i naša Tanja Dragović

Pletena haljina na prugice s potpisom Isabel Marant jedan je od poželjnijih odjevnih predmeta ove sezone, a jednostavna haljina-vesta vječnog mornarskog uzorka pronašla je svoje mjesto u ormarima brojnih slavnih žena.

U njoj se uoči velike revije Victoria's Secreta ulicama New Yorka prošetala manekenka Lily Aldridge, jedna do Victorijinih anđelica koja je ove godine na reviji nosila skupocjeni grudnjak ukrašen dragim kamenjem. Ona je hit-haljinicu nosila na gležnjače s petom (model Arnie) također s potpisom omiljene francuske dizajnerice Isabel Marant, a koje su izrađene od crne i antilop kože i ukrašene srebrnim gumbićima u military stilu.

Uska i kratka it haljinica na prugice nazvana Haeza na ramenima je ukrašena gumbićima u tamnoplavoj boji, ističe vitku figuru, a da se sjajno slaže s hit-čizmama sezone, onima koje dosežu iznad koljena, pokazale su Tamara Ecclestone i jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki Tanja Dragović

Bogata nasljednica carstva Bernieja Ecclestone, 31-godišnja Tamara haljinu na prugice nosila je na visoke crne čizme od brušene kože. Lijepa Tamara u svom ormaru ima impresivan broj ovih čizama koje su veliki hit sezone, a uz haljinu Isabel Marant nosila je model brenda Aquazurra koji se veže iza gležnja.

Lijepa Tanja Dragović ovu haljinu odjenula je za koncert Nine Badrić, a styling je znalački upotpunila visokim čizmama od brušene kože u sivoj boji, i to modelom Highland Stuarta Weitzmana.

Upravo je Wetzman zaslužan za popularnost ovih čizama koje su postale neizostavna obuća brojnih trendseterica. Inspiraciju za njih pronašao je u glumici Juliji Roberts, a ove su sezone podjednako popularne i one na petu (model Highland) te one ravnih potplata (Lowland).