modni klasik

Ni švedska princeza ne može odoljeti kultnim tenisicama koje svi nose

12.06.2018 u 21:41

Bionic
Reading

Iako se u formalnim pojavljivanjima tradicionalno viđa u raskošnim kreacijama s dizajnerskim potpisom, 40- godišnja švedska princeza Victoria sve je oduševila ležernim izdanjem u tenisicama čija popularnost ne jenjava

U klasičnim trapericama i bijeloj majici kratkih rukava, švedska princeza Victoria ovog se tjedna s grupom ljudi zaputila na nordijsko hodanje, a svoje ležerno izdanje zaokružila je kultnim parom bijelih tenisica s potpisom njemačkog brenda Adidas.

  • +2
Švedska princeza Victoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o modelu tenisica Stan Smith - bijelom kožnom modelu sa zelenim detaljem koji je svijetu premijerno predstavljen 1971. godine, odnosno godinu dana prije Smithovog drugog i posljednjeg osvajanja Grand Slam naslova.

Zahvaljujući dobro osmišljenoj kampanji, ovaj nevjerojatni junak zahvaljujući tenisicama s vlastitim imenom uspio je napraviti jedan od najvećih povrataka u marketinškoj povijesti koji je započeo 2014. godine.

Stan Smith Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navedeni model tenisica i dalje je omiljen odabir i nezaobilazan model u ormaru mnoštva dama, pa tako i švedske princeze Victorie.

  • +13
Tenisice koje svi obožavaju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia