NAJPOŽELJNIJI KOMAD

Ni slavna brineta nije odoljela trendi haljini koja slovi za hit jeseni

19.10.2020 u 10:42

Bionic
Reading

Proslavljena američka manekenka Bella Hadid privlačila je poglede na ulicama New Yorka, u koji se prije nekoliko godina preselila zbog posla. 23-godišnja ljepotica je snimala modnu kampanju za američki brend Michael Kors, prošetavši ulicama Velike jabuke u omiljenoj haljini trendseterica

Slavna manekenka Bella Hadid jedna je od onih žena koje svojim stajlinzima uvijek privuče pažnju. Lijepa brineta koja slovi za jednu od najljepših i najplaćenijih manekenki današnjice zna kako zadržati interes, a to najčešće radi svojim trendi i uvijek originalnim odjevnim kombinacijama.

Baš zato je odličan odabir za novu modnu kampanju brenda Michael Kors. Kišan dan u New Yorku ekipa američkog brenda iskoristila je za snimanje kampanje čije je zaštitno lice lijepa brineta i mlađa sestra jednako uspješne manekenke Gigi Hadid.

Dok je snimala scene na ulicama američke modne metropole, 24-godišnja Bella je plijenila znatiželjne poglede u trendi haljini koja već neko vrijeme izaziva pomutnju među trendsetericama. Naime, modni stručnjaci su još ljetos najavili kako će pletene haljine odigrati vodeću ulogu na modnoj sceni u jesenskim i zimskim mjesecima, a posebno će biti popularne bodycon haljine koje prate liniju tijela.

Michael Kors haljina na plave prugice koju je nosila lijepa Bella upavo to i čini. Obline i duge noge slavne brinete bile su u prvom planu. Iako pristaju uz gotovo su obuću, ako pri ruci nemate primjerice combat čizme koje će se savršeno sljubiti s pletenom haljinom mini kroja, uvijek možete isfurati bijele tenisice, kao što to predlaže Michael Kors.

  • +9
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia