ZVIJEZDA MODNE KAMPANJE

Nosi li išta ispod balonera? Bella Hadid okretala glave u modnom klasiku

18.10.2020 u 16:35

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice, 'it' djevojka Bella Hadid, ovog vikenda privukla je posebnu pozornost slučajnih i namjernih prolaznika na ulicama New Yorka zahvaljujući snimanju nove modne kampanje u režiji proslavljenog američkog dizajnera, Michaela Korsa

Na gradskim ulicama New Yorka, 24- godišnja Bella Hadid ovoga je vikenda nastupila u ulozi modela noseći zavodljiv model minijaturne bež haljine, po uzoru na bezvremenski modni klasik u znaku balonera.

S detaljem zlatnog lanca oko struka ukrašenog prepoznatljivim logotipom Michaela Korsa, ova 'it' djevojka današnjice spremno je pozirala fotografima, a pritom je za potrebe nove modne kampanje posebno naglasila dekolte, čime je odvala dojam da ispod navedene kreacije ne nosi ništa.

  • +3
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz zavodljiv model haljine po uzoru na baloner Hadid je nosila bijele čarape u kombinaciji s cipelama robusnog izgleda koje je nedugo zatim zamijenila modelom zlatnih sandala s tankim remenčićima.

Ova slavna djevojka i jedna od najtraženijih manekenki današnjice nedavno je proslavila 24. rođendan ploveći na jahti s bliskim prijateljicama, dok njezina podjednako pslavna sestra Gigi Hadid trenutno uživa u čarima majčinstva nakon što je prošloga mjeseca na svijet donijela djevojčicu.