Moćne, raskošne i seksepilne

Ni ove poznate Hrvatice nisu odoljele hit boji ljeta

15.07.2017 u 13:11

Bionic
Reading

Vatrena crvena uvijek je bila odličan odabir za vrele dane i noći. Svjesne su toga i mnoge naše poznate dame koje upravo biraju crvene haljine kako bi zasjale ovog ljeta

Uz malu crnu haljinu, svaka žena bi u ormaru trebala imati crvenu toaletu. Crvene kreacije su dobro poznate po svojim anti-age i zavodljivim moćima, a znaju to i poznate trendseterice te su upravo ovih dana iz ormara izvukle svoje jarkocrvene adute. 

Osim što utječe na samopouzdanje, crvena magnetski privlači pažnju i odaje uvijek dobar dojam koji se odnosi na besprijekornu eleganciju, upravo zahvaljujući toj boji koja je oduvijek bila simbol prestiža i bogatstva.

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić ovog ljeta nosi crvenu haljinu s trendovskim detaljem volana na rukavima. Svoju seksi kreaciju uparila je s remenom i crvenim noktima.

Pjevačica Žanamari Perčić obožava crvenu boju. Često je se može vidjeti u crvenim kreacijama, a posebno joj dobro pristaje haljina na preklop koja ističe njezinu savršenu figuru.

Indira Levak ovog ljeta nosi više crvenih seksi kreacija koje joj savršeno pristaju zbog plave boje kose. Najprije se pokazala u pripijenoj crvenoj haljinici, a potom i u lepršavoj varijanti.

Woman in red!!!😊😊😊😊😋😋 #workonmonday#interview # #ilovered #energy#životjesada

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Svoju crvenu ljetnu opravu, koja ovaj put skriva njezin bujni dekolte, Nives Celzijus je prošetala na premijeri mjuzikla 'Jadnici'.

Gledamo našu presavrsenu @sementarajhard 😍 #lesmiserables

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Maja Šuput dobro nosi ultrakratku crvenu haljinu s rukavima koji neodoljivo podsjećaju na plašt. Uz nju, ovog ljeta blista u dugoj lepršavoj haljini s golim leđima.

Moj dan nema kraja ...

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Island vibes 💃🏼💃🏼💃🏼

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Teško da je ijedan materijal toliko seksi i senzualan kao čipka. Još ako je crvena i nosi je Ecija Ivušić, to je dobitna kombinacija. Televizijska voditeljica svoje tijelo ovog ljeta ponosno pokazuje u pripijenoj čipkastoj crvenoj haljinici s bretelicama koja joj ističe dekolte.

Tradicion 💃❤️ #fotkaspjace

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Prva dama naše atletike Sandra Perković, osim sportskim uspjesima, redovito plijeni pažnju svojom pojavom. Sandra voli nositi crveno i odjevne komade s potpisom prijateljice Aleksandre Dojčinović.

👗👠❤️💄💋 #GirlThing #AlwaysSmile #LeiLouGirls

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Nice to meet you 😁 #LeiLouGirls

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Seksi glumica Mila Elegović nedavno je plijenila pažnju u atraktivnoj crvenoj haljini.

#rostiljkaos#mojekolege#shamelessselfpromotion

A post shared by mila elegović (@elegoviceva) on

Dugu večernju crvenu haljinu Ana Rucner izabrala je za svoj nedavni koncert u Dubrovniku. Ana također često nosi crvene kreacije koje savršeno odgovaraju njezinom temperamentu.

Voditeljica Uršula Tolj proteklog vikenda za vođenje Splitskog festivala odabrala je poludugu crvenu haljinu od strecha i šljokica koju je kombinirala sa zlatnim sandalama visokih potpetica.