KRALJICA SA STILOM

Ni ona nije odoljela glavnom hitu sezone

30.10.2016 u 12:40

  • +2

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Bez obzira na to je li u raskošnoj haljini ili biznis izdanju, španjolska kraljica Letizia ne prestaje modno oduševljavati, pa tako i posljednjom kombinacijom u nizu

Povodom kraljevskog dočeka predstavnica Udruge oboljelih žena od raka jajnika u palači Zarzuela, stajliš Letizia odlučila se za poslovnu kombinaciju u sportskom duhu, s hlačama koje se smatraju glavnim trendom sezone.

Riječ je o pažljivo skrojenim hlačama koje stižu s efektnim detaljem crta smještenih na bočnoj strani nogavica. Nakon što je modna kuća Celine lansirala ovaj model hlača nalik ušminkanoj verziji trenirke, mnoštvo dizajnera i high street brendova ponudili su vlastitu verziju ovog efektnog modela, pa tako i njemačka modna kuća Hugo Boss, jedan od omiljenijih brendova španjolske kraljice, za čiju se verziju hlača upravo odlučila.

Atletski detalj crta na poslovnim hlačama veliki je trend sezone, a kraljica Letizia ponovno je dokazala svoj svjež modni pristup i da se eksperimentiranje sa suvremenim stilom odijevanja itekako isplati.

Tamnoplave hlače s bijelim crtom na bočnim stranama nogavica, lijepa španjolska kraljica kombinirala je sa svilenim topom španjolskog brenda Mango i parom zavodljivih cipela u špic s potpisom Nine Ricci.  Biznis kombinaciju u mornarskom duhu, Letizia je kompletirala s parom Mangovih kristalnih naušnica u plavo-bijelim tonovima koje su izvirivale iz valovite lob frizure.