TRENDI LOOK

Udobne hlače jesenski su hit koji ćete obožavati

20.09.2016 u 10:26

  • +11

Hit detalj na hlačama

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Trend sportske odjeće, takozvane athleisure, uvjerljivo dominira modnom scenom već nekoliko sezona. Spomenuti trend nastavlja svoju vladavinu i nadolazeće, a odjevni komad koji slijedi athleisure politiku i kojem se prognozira ogromna popularnost ovaj su put hlače nalik ušminkanoj verziji trenirke

Brojni brendovi doskočili su rastućem athleisure trendu nudeći mnoštvo udobnih odjevnih komada, a modna kuća Chloé među prvima je ponudila model hlača koji se smatra velikim hitom u nadolazećoj sezoni.

Riječ je o hlačama širokih nogavica nalik trenirci koje stižu s bočnim prugicama. Ove hlače u kombinaciji s pripadajućom majicom osvojile su pozornost slavnih trendseterica, a brojni lanci ulične mode, prepoznavši potencijal šminkerske verzije trenirke s potpisom Chloé, ponudili su vlastite i cjenovno pristupačne verzije.

Premda je riječ o hlačama koje neodoljivo podsjećaju na trenirku, odlično će izgledati u poslovnim kombinacijama što potvrđuje i Victorijin anđeo Rosie Huntington-Whiteley


Gotovo da ne postoji lanac ulične mode koji u jesensku kolekciju nije uključio barem jedan model hlača inspiriranih spomenutim modelom modne kuće Chloé, zbog čega je vrlo vjerojatno da ćemo ih ove jeseni teško zaobići.