NIVES DRPIĆ:

'Nevjerojatno da i danas dva para grudi izazivaju pomamu'

13.06.2012 u 11:13

Bionic
Reading

Supruga nogometaša Dine Drpića komentirala je gole grudi navijačica o kojima se ni danas ne prestaje pričati

Nives Drpić komentirala je jučerašnju priču o dvije prijateljice koje su se na utakmici Hrvatska – Irska dobro provele, ali i izazvale svu silu komentara i pozitivnih i negativnih.

'U startu primijetivši slike i komentare, samo sam se nasmijala i pomislila koliko je nevjerojatno da i u današnje vrijeme dva para sisa mogu napraviti takvu pomamu među narodom i razviti takvu diskusiju', komentirala je Nives, a donosi Dnevnik.hr.
'Iako moja shvaćanja nisu nimalo konzervativna, za moj ukus to je previše, ali ne osuđujem djevojke. Mlade su, vjerojatno pod utjecajem alkohola i atmosfere i sigurna sam da sada žale zbog svog postupka. No svi smo mi griješili nekad i mislim da ne postoji čovjek kojeg barem jednom nije ponijela atmosfera i nije napravio nešto zbog čega se sutradan, nakon triježnjenja pokajao', rekla je Nives koja je bodrila nogometaše u provokativnom izdanju.

'No svakako djevojke ne zaslužuju ni neku javnu osudu... Dušobrižnicima i dežurnim moralistima bilo bi pametnije da se manje bave tuđim sisama, a više svojim životom', dodala je.