Yvette Prieto

Nevjerojatan komad nakita kakav se rijetko viđa i u svijetu bogatih: Prekrasna supruga Michaela Jordana ima jedan od najskupljih zaručničkih prstena

26.08.2021 u 11:31

Bionic
Reading

Michael Jordan od 2013. godine u sretnom je braku s manekenkom Yvette Prieto, a košarkaša legenda pred svoju odabranicu kleknuo je 2011. godine te ju je oduševio romantičnom prosidbom u božićnom okruženju i nevjerojatnim zaručničkim prstenom kakav se rijetko viđa i u svijetu slavnih

Premda je Michael Jordan zasigurno jedna od najvećih sportskih zvijezda, o njegovom privatnom i obiteljskom životu ne zna se puno. Tome pridonosi i njegova supruga, prekrasna Kubanka Yvette Prieto, koja slovi za ženu istančanog, elegantnog, ali i skupocjenog stila. Yvette nije sklona objavljivanju privatnog života na društvenim mrežama niti javnim istupima. Međutim svako njezino pojavljivanje u javnost privuče pažnju, a njezin zaručnički prsten nevjerojatan je komad nakita kakav se rijetko viđa, čak i u svijetu slavnih, poznatih i ludo bogatih.

Jordan, koji je i zvijezda filma 'Last Dance', snimljenog prošle godine, svoju Yvette zaprosio je u velikom stilu, darujući joj prsten za koji se nagađa da košta više od milijun dolara. Usporedbe radi, Yvettin prsten pet puta je skuplji od zaručničkog prstena koji je Meghan Markle dobila od princa Harryja. Naime smatra se da dijamantni prsten na Meghaninoj ruci vrijedi oko 185 tisuća američkih dolara.

Ogroman smaragd s tri koluta toliko je upečatljiv da ga je nemoguće ne zamijetiti, a Yvette je ovaj impresivni komad nakita pokazala na nekoliko košarkaških utakmica.

Nevjerojatni komad nakita samo je jedan od pokazatelja skupocjenog i luksuznog ukusa koji par dijeli. Dokazali su to i vjenčanjem održanim 2013. godine, za koje su potrošili vrtoglavih 10 milijuna dolara. Za svoj poseban dan odabrali su Floridu, a zavjete su izmijenili u istoj crkvi u kojoj se Donald Trump vjenčao s Melanijom. Proljetnom vjenčanju organiziranom u Palm Beachu prisustvovao je niz poznatih gostiju s A-liste, uključujući Ushera i Robina Thickea, koji je održao i kratki nastup za uzvanike.

Jedna od skupljih stavki svakako je bila Yvettina prekrasna vjenčanica. Naime do oltara je stigla u kreaciji J'Aton Couturea ukrašenom tisućama svjetlucavih kristala Swarovski.

Yvette nije ljubiteljica medijskog eksponiranja pa često prolazi 'ispod radara'. Iako je nećete pronaći na društvenim mrežama, lako ćete je uočiti u prvom redu modnih događanja, baš kao što je sjedila tik do modne piste za vrijeme revije Rebecce Minkoff u sklopu Mercedes-Benzovog tjedna mode. I sama Yvette je jedno vrijeme imala karijeru u modi, tako je radila je s prestižnim dizajnerima poput Alexandera Wanga. Modna karijera bila joj je poprilično uspješna pa je sama zaradila 1,5 milijuna dolara.

  • +3
Michael Jordan i Yvette Prieto Izvor: Profimedia / Autor: Harry How / Getty images / Profimedia

Inače, par se upoznao 2008. te su bili u vezi nekoliko godina prije zaruka. Michaelu je to bilo drugo vjenčanje jer je od 1989. do 2006. bio u braku s Juanitom Vanoy. Yvette i Michael su 2014. godine postali roditelji blizanki kojima su dali imena Ysabel i Victoria.