CARITA

Nevena Rendeli na inovativnom anti-age tretmanu

28.06.2013 u 12:12

  • +3

Nevena Rendeli u salonu ljepote

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Nevena Rendeli iskušala je anti-age tretman koji kombinira najinovativniju tehnologiju i vrhunske anti-age sastojke bazirane na ekstraktima šljive, crnog ribizla, ananasa i breskve. Sastavni dio ovog tretmana je i regenerirajući piling Renovateur sa prženim suncokretovim sjemenkama i specijalnim eteričnim uljima

Carita tretman u centru ljepote i zdravog mršavljenja Sapro, na zagrebačkim Kožarskim stubama testirala je lijepa voditeljica koja brine o mladenačkom izgledu kože.

Na temelju najnovijih dostignuća u svojim laboratorijima, tvrtka Carita je razvila novi koncept vrlo učinkovitih neinvazivnih anti-age tretmana unutar kozmetičkih salona, što je prava alternativa invazivnim i puno skupljim anti-age tretmanima.
Novi ekskluzivni aparat Carita, Kinetički Lift Expert, predstavlja pravu tehnolšku revoluciju koji u istom tretmanu kombinira tri vrste struja,uključujući i Bernard struje, ultrazvuk, terapiju svijetlom, kisik, radiofrekvenciju i preciznu dvostruku mikroolovku.Ovaj aparat predstavlja novu eru neuro-kozmetike. Kinetički lift Expert jedinstvena je kombinacija koja duboko čisti kožu, poboljšava oksigenaciju, stimulira stanice i mišićna vlakna te poboljšavajući mikrocirkulaciju i obnovu stanica.

Rezultat ovog koncepta je mlađa, svijetlija i zaglađenija koža bez bora slična onoj kao kod pravog face lifta sa dugotrajnim rezultatima.

Tretman započinje ultrazvučnim pilingom koji dubinski čisti sve nečistoće s kože.Nakon toga slijedi stimulacija specijalnom rukavicom sa mikrosrebrnim nitima te specijalnom double pen-mikroolovkom koja jača mišiće lica,pojačava oksigenaciju tkiva, smanjuje bore i učvršćuje opuštenu kožu.

Na kraju tretman završava terapijom svijetlom koji kombinira tri vrste Led svijetla plavo, žuto i crveno koja povećavaju kapacitet staničnog disanja i mitohondrijske aktivnosti, čime se također povećava proizvodnja stanične energije. Putem LED-a u kožu se apliciraju najekskluzivniji Caritini serumi, tzv.”korektori” specifični za svaki tip kože.

Plava svjetlost djeluje na površini, pročišćava nečistu put, djeluje protuupalno u borbi protiv akni, smanjuje i balansira pore te uravnotežuje kožu.

Žuto svjetlo djeluje u gornjim slojevima dermisa - posvjetljuje, regulira proizvodnju melanina i poboljšava cirkulaciju krvi.

Crveno svjetlo djeluje na najdubljoj razini dermisa proizvodi jaki lifting učinak, povećava proizvodnju kolagena, smanjuje bore i djeluje protuupalno .