S POTPISOM KULTNOG BRENDA

Neuništive i nimalo glamurozne: Ovim glomaznim sandalama svake godine raste popularnost

02.07.2021 u 15:16

Bionic
Reading

Malo tko bi prije nekoliko godina mogao pomisliti da će neugledni modeli sandala ponovno dominirati scenom, no ciklička narav modne industrije ponovno je pokazala svoje zube

Različiti modni komadi kakve smo unazad nekoliko desetljeća obožavali nositi, na modnoj sceni ponovno uživaju svojih pet minuta slave, pa tako i glomazni modeli sandala od kojih najpopularnijim slove verzije s potpisom britanskog brenda Dr. Martens.

S dugogodišnjim stažom na modnoj sceni, prepoznatljive čizme Marte postale su vječnim klasikom u svijetu obuće, a u ljetnim mjesecima idealnu alternativu čine im glomazne sandale u svim svojim verzijama.

  • +12
Sandale s potpisom brenda Dr. Martens Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Trend glomaznih i nimalo glamuroznih sandala koji se na modnoj sceni sramežljivo pojavio prije nekoliko sezona i ove godine, prema prognozama brojnih, uživat će veliku popularnost u svijetu modnih ovisnica.

Kao što je slučaj s anatomskim natikačama brenda Birkenstock, popularnost koju uživaju sandale brenda Dr. Martens može se pripisati njihovom postojanom stilu i izdržljivosti, kao i činjenici da se danas u prodaji nalaze njihove lagane verzije od veganske kože.

Prošlogodišnje ljetne sezone, Dr. Martens sandale najveću popularnost doživjele su u svijetu skandinavskih street style zvijezdi, a brojni su uvjereni kako ćemo ih i ovoga ljeta učestalo viđati na Instagramu. Njihov glomazan potplat čini ih snažnim primjerkom ljetne obuće, dok ih njihov minimalistički dizajn čini prilagodljivim različitim tipovima odjevnih komada.