U NOVIM VODAMA

Neostvarena želja Vanje Mamić

08.05.2014 u 11:54

Bionic
Reading

Vanja Mamić došla je na Dreft Fashion Week Zagreb u kombinezonu svjetski poznate dizajnerice Diane von Furstenberg, a ljepotom je pomela manekenke

Predivna Vanja pažnju je plijenila iz prvog reda, a iako je sportski tip koji uživa u zdravoj hrani, jahanju i vježbanju, na glamuroznim događanjima redovito je najljepša.

Na revije je došla radi druženja s prijateljicama, a otkrila nam je da je za ovu sezonu kupila nekoliko jakni koje su joj trenutno najdraže.

Zanimalo nas je što je trenutno najviše okupira, a osim konja i jahanja, koje uvijek ističe kao svoju ljubav, Vanju su poslovne vode odnijele u nekom drugom smjeru.

'Trenutno smo u završnim fazama pregovora za uvoz proizvoda za mršavljenje, a i inače se bavim uvozom nekih proizvoda i sve me to veseli', otkrila nam je Vanja.


No iako je poslovno otišla u drugom smjeru, uređenje interijera još uvijek je njezina ljubav.

'Izazov bi mi bio raditi neki hotel, čim vidim prostor - odmah mogu zamisliti kako bi izgledao', kaže.

Inače, Vanja, koju uvijek hvale zbog besprijekornog izgleda, bila je i u nekoliko modnih editorijala, a okušala se i kao manekenka na pisti. Priznala je ipak da nije u tom svijetu te da je samo pomagala prijateljima.

'Radi svojih prijatelja sve ću napraviti, ali mrzim kamere i fotografiranje. Mogu pričati do besvijesti, ali ne volim snimanja', kaže Mamić.

No prijateljice su je s razlogom angažirale u kampanjama jer izgleda sjajno, a tajna njezina izgleda je u nečem posve jednostavnom.

'Tajna je u sreći mog života', kaže Mamić. Dodala je i kako jako pazi na prehranu, zdravo kuha i kupuje organsku hranu, ali bez slatkog ne može. Zna zgriješiti i kada je brza hrana u pitanju, pa u dva ujutro zna završiti u nekom lancu brze hrane.