DR. OETKER CIOBAR ČOKOLADNO SRCE

Neodoljivi topli kolač za hladne zimske dane

08.11.2011 u 12:00

Bionic
Reading

Već dugi niz godina Ciobar vruća čokolada omiljeni je čokoladni napitak u hladnim zimskim danima, a sada Dr. Oetker predstavlja nešto novo i neodoljivo - Ciobar čokoladno srce

Tradicionalna talijanska receptura, pomno odabrani sastojci te punoća okusa najfinije čokolade svakome će donijeti poseban užitak. Ciobar čokoladno srce kolač je koji se priprema brzo i jednostavno te će zasigurno i početnicima izmamiti osmijeh na lice.

Pakiranje Ciobar čokoladnog srca sadrži mješavinu za tijesto, gotovu kakao glazuru i kalupiće (modlice) za pečenje, a sve što je potrebno dodati su 2 jaja. Nakon što se smjesa zamuti potrebno je napuniti kalupiće i staviti ih u pećnicu na 8 minuta. Kako bi zadržali kremasti sadržaj u sredini – čokoladno srce, kolače je najbolje poslužiti dok su još uvijek topli.

Idealan za sve ljubitelje čokolade, svojom atraktivnom i prepoznatljivom plavom ambalažom Dr. Oetker Ciobar čokoladno srce prati liniju Ciobar vruće čokolade kako bi temeljem njezine prepoznatljivosti i kvalitete brže osvojio srca potrošača.

Preporučena MPC Dr. Oetker Ciobar čokoladnog srca iznosi 17,90 kn.