VANESSA HUDGENS

Neočekivana promjena: Slatkica iz teen hita priredila veliko iznenađenje svojim obožavateljima

13.11.2020 u 15:16

Bionic
Reading

Vanessa Hudgens, glumica i pjevačica koje se mnogi sjećaju po Gabrielle Montez iz filmskog serijala 'High School Musical' godinama je vjerna izrazito dugoj, tamnoj kosi na koju je vrlo ponosna

Čini se da se i slavna 31-godišnjakinjakinja zaželjela promjene te je odlučila promijeniti frizuru i to drastičnim 'rezom'.

Baš poput mnogih poznatih kolegica iz svijeta showizza, simpatična se Nessa oprostila od svojih raskošnih bujnih uvojaka, odlučivši se za trenutačno najpoželjniju frizuru koju obožavaju poznate zaljubljenice u modu.

Vanessa se na svojem Instagram profilu gdje je prati nevjerojatnih 36.9 milijuna pratitelja pokazala svoj novi cool look koji je sve očarao.

Bob je bez sumnje trenutačno najpoželjnija frizura, što nimalo ne čudi obzirom da svima dobro pristaje, a osim što je vrlo praktična, elegantna je, chic i vrlo ženstvena.

  • +2
Vanessa Hudgens Izvor: EPA / Autor: RINGO CHIU

Lijepa glumica odlučila se za dulju varijantu boba, duljine do ispod ramena koja joj jako dobro stoji.

Razbarušeni long bob savršen je odabir za Vanessu pa je slavna Amerikanka u kratkom roku skupila oko pola milijuna lajkova.

Neki su se toliko oduševili njezinom novom frizurom da su odmah najavili kako će se i oni ošišati po uzoru na slavnu glumicu i pjevačicu.

Slojevito ošišani dulji bob je fantastična varijanta za sve one koji se ne žele samo tako odreći duge kose, a sjajna je stvar kako se ovako ošišana kosa može stilizirati na bezbroj načina: u niski rep, messy punđu, ukrasiti ukosnicama...